Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

3.128 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De liefhebber van stilte komt in een vrijstaand vakantiehuis in Frankrijk aan zijn trekken. De actieve wandelaar, fietser of de cultuurzoeker zoekt vaak afgelegen plekken om tot rust te komen. Niet zo gek na een turbulent jaar op het werk. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die helemaal niets willen en alleen maar willen relaxen. Niets moet, alles mag, in alle privacy en vrijheid.

Vakantie in stilte

Onze vrijstaande vakantiehuizen Italië bieden daartoe alle mogelijkheden. U zegt het maar. De watersporter, kan aan zee zijn hart ophalen, terwijl de wandelliefhebber het liefst de bergen in trekt, op zoek naar onontdekte wandelroutes. Misschien door grillige Gorges of anders langs het rustige kustpaadje met uitzicht op verborgen spelonken en intieme baaien. Vanuit uw vrijstaand vakantiehuis zit u overal dichtbij, wat een ruimte!

Ultiem vakantiegevoel in een vrijstaand vakantiehuis

Het ultieme vakantiegevoel komt voor veel mensen het best tot zijn recht in een minder drukke omgeving. Welnu, wij kennen die omgeving als de beste en weten als geen ander wat u zoekt. U zit waarschijnlijk het liefst dicht bij bezienswaardigheden, maar bij voorkeur ligt uw vrijstaand vakantiehuis Kroatië niet in de drukte. U wilt privacy, ruimte en een grote tuin.

Spitse kliffen

U bent hier omringd door de natuur. Verscholen strandjes, spitse kliffen en fraaie rotspartijen. In de verte kleine pittoreske dorpjes met witte straatjes en leuke winkeltjes en terrasjes. Nog verder in het achterland geniet u van heldere bosbeekjes in groene bossen of uitgestrekte vlaktes. U maakt graag een praatje met een bewoner. Uw vrijstaand vakantiehuis in Spanje ligt altijd fraai in de natuur.

Dromerige zonsondergang

Uw vrijstaand vakantiehuis geeft u een bijzonder soort rust. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme. De gastvrijheid van de bewoners is hier nog echt. Vanaf het terras van uw vrijstaand vakantiehuis kijkt u graag naar de dromerige zonsondergang. In onze vakantiehuizen is het altijd genieten met een grote tuin.

Bekijk ons aanbod