Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

1.245 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een vakantievilla uit ons selectieve aanbod is compleet ingericht en laat u vanaf het eerste moment tot de laatste dag van uw vakantie volop genieten. Uw vakantiehuis of vakantievilla ligt soms in een vakantiepark en een privé-zwembad behoort niet zelden tot de standaard uitrusting. Een complete droomvakantie begint in uw fraaie vakantievilla.

Historisch erfgoed bij villa

Indien uw chalet of vakantievilla in Frankrijk ligt, dan bent u zeker van lange brede stranden, diepgroene bossen, ruige gorges en een enorm aanbod aan historisch erfgoed uit lang vervlogen tijden. Tip! Breng zeker een bezoek aan de vele Romeinse aquaducten, de meest bezienswaardige liggen niet ver van uw vakantievilla.

Vakantievilla bij Moorse steden

In Spanje komt u ogen en oren tekort om de natuur en het aantal bezienswaardigheden op u in te laten werken. Uw finca of vakantievilla in Spanje had op geen betere plek kunnen liggen wanneer u gek bent op oude Moorse steden en prachtige stranden. De flamboyante Spanjaarden nodigen u graag uit voor een glaasje Navarra en een flamengo avond. Uw vakantievilla wacht wel even.

Vakantievilla op het mooiste plekje

Onze vakantievilla’s in Italië liggen niet minder fraai en het aantal mogelijkheden om u te vermaken lijken ontelbaar. Italië heeft stijlvolle agriturismo’s en vakantievilla’s aan de gehele kust en in het binnenland liggen niet minder fraaie exemplaren. Natuurlijk ligt uw eigen vakantievilla of fattoria op de mooiste plek.

Adembenemend karakter

De stranden in Portugal en Kroatië zijn niet minder mooi dan de andere landen, maar het prijsniveau in deze landen is aantrekkelijk. Ook deze landen gaan u verrassen door de adembenemende natuur en het karakter van haar bewoners. Uw casa of vakantievilla met uitzicht op de azuurblauwe zee maakt iedereen gelukkig!

Vakantievilla boeken

Onze vakantievilla’s zijn stuk voor stuk pareltjes waar u niet omheen kunt. Iedere vakantievilla heeft zijn eigen charme, maar ze zijn stuk voor stuk gezellig en comfortabel ingericht. Bemachtig vandaag nog een droom vakantievilla om te zien wat we precies bedoelen. Ooit gedacht aan een vakantievilla in Tsjechië?

Bekijk ons aanbod