Alle bestemmingen in Zuid Bohemen

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Zuid Bohemen
Vakantie-ideeën
Groepshuizen
3 vakantiehuizen
Lastminute
2 vakantiehuizen
Wellness
2 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Zuid Bohemen

In Zuid-Bohemen zit u als natuurliefhebber goed. Het bosrijke landschap en de golvende groene velden stralen een serene rust uit. Ideaal voor een vakantie in de natuur is het Bohemer Woud. In het Bohemer Woud worden groene koele bossen afgewisseld met glooiende karmijnrode velden, frisse meren en woeste rivieren. De streek is het grootste nationale park van heel Tsjechië. Onze vakantiehuizen in Tsjechië liggen in de buurt.

Vakantiehuizen in Zuid-Bohemen

Dit is de regio waar de Tsjechische folklore het best bewaard is gebleven. Breng zeker een bezoek aan de dorpen Tábor, Ceské Budejovice, Telc en Trebon en vanzelfsprekend het mooiste stadje van Zuid-Bohemen Cesky Krumlov. De stoere kastelen en serene kloosters zijn prachtige bezienswaardigheden. Leuk voor de kinderen als er een zwembad bij het kindvriendelijke vakantiehuisje is. Waarom niet elk jaar een autovakantie naar Zuid-Bohemen?

Vakantiehuisje en bier

Uw vakantiehuis in Zuid-Bohemen is een waar paradijs voor wandelaars. Hier kunt u nog uren wandelen en fietsen zonder iemand tegen te komen. U rust uit met een goed glas bier. Natuurlijk gebrouwen in de streek. Tsjechië is immers beroemd om het bier. Hier gaat u heerlijk wandelen via de goed uitgezette routes. Een vakantiehuis huren in Zuid-Bohemen is het startpunt.

Wandelen en fietsen

U hebt alle comfort in uw vakantiehuis in Zuid-Bohemen. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt meestal in een vakantiepark en dichtbij andere huizen of vakantievilla’s. Een slaperig dorpje of stadje is nooit moeilijk te vinden. Vanuit Plzensky of Vysocina kunt u oneindig lange wandel- en fietsroutes maken. Onze vakantiewoningen in Zuid-Bohemen liggen meestal direct aan een route.

Lipnomeer

Watersporters kunnen hun hart ophalen bij het oogverblindende Lipnomeer in Zuid-Bohemen. Het Lipnomeer is het grootste meer van Tsjechië. Hier kunt u zeilen, zwemmen, roeien en kanoën of lekker zonnen op een van de kleine strandjes. Vanuit uw vakantiehuis in Zuid-Bohemen gaat u Tsjechië echt ontdekken. Het is vakantie.

Vakantie in Tsjechië

Fantastisch veelzijdig!

  • Bewonder de ruwe natuur van het natuurpark Šumava
  • Maak fietstochten door het mild glooiende landschap
  • Heerlijk zonnen op de strandjes langs de vele meren
  • Romantiek in sprookjesachtige kastelen en burchten
  • Pittoreske plaatsen als Cesky Krumlov, Tabor, Telc en Trebon

Vakantie in Zuid-Bohemen: fantastisch veelzijdig Tsjechië

Reserveer een vakantiehuis in Zuid-Bohemen! Zuid-Bohemen is een zeldzaam mooi en waterrijk gebied in Tsjechië. Het ligt tussen Praag en de grens met Oostenrijk. U vindt er werkelijk talloze mogelijkheden voor een fantastische en veelzijdige vakantie in een vakantiehuis.

Op de fiets, te voet of met de auto: u zult verrast worden door het mooiste natuurschoon, oude plaatsjes, enorme meren en kraakheldere riviertjes.

Zuid-Bohemen is een fantastisch veelzijdig deel van Tsjechië voor een bijzondere vakantie. Reserveer daarom een vakantiehuis in Zuid-Bohemen bij Topic Travel!

Vakantiehuizen, chalets en appartementen in Zuid-Bohemen van Topic Travel

Topic Travel is het beste adres voor vakantiehuizen in Zuid-Bohemen. Op onze website zoekt en boekt u vrijstaande vakantiewoningen, chalets en appartementen.

Soms liggen de vakantiehuizen aan kleine meren en ook kunt u vakantiehuizen met een zwembad reserveren. Ideaal voor een vakantie in de warme zomer!

Maar Zuid-Bohemen is ook erg mooi om romantisch met uw partner te ontdekken. Bijvoorbeeld in een rustige vakantie in het goedkopere laagseizoen!

Het Lipno meer in Zuid-Bohemen

Watersporters kunnen hun hart ophalen bij het gigantische Lipno meer in Zuid-Bohemen. Het Lipno meer is het grootste meer van Tsjechië. Hier kunt u naar hartelust zeilen, zwemmen, roeien en kanoën. En heerlijk zonnen op de strandjes! Uiteraard zijn er nog veel meer kleinere meertjes waar het in de vakantie prima toeven is.

Beeldschone natuur in Zuid-Bohemen

Bekend is de beeldschone natuur in Zuid-Bohemen. Ideaal voor een vakantie vol natuur is het Bohemer Woud (Sumava). In het Bohemer Woud worden de enorme bossen afgewisseld met velden, meren en rivieren. De streek doet ruig aan en is het grootste nationale park van heel Tsjechië. In uw vakantiehuis ligt de natuur in Zuid-Bohemen om de hoek!

Bezienswaardigheden in Zuid-Bohemen

Uw vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis om de bezienswaardigheden in Zuid-Bohemen te ontdekken. Zuid-Bohemen is bezaaid met historie. De kastelen, kloosters en pittoreske stadjes zijn prachtige bezienswaardigheden in Zuid-Bohemen. Wij noemen enkele aanraders voor uw vakantie: Tábor, Ceské Budejovice, Telc en Trebon.

En natuurlijk het mooiste stadje van Zuid-Bohemen; Cesky Krumlov. Moe van alle indrukken? Bestel een koud glas Budweiser bier, gebrouwen in Ceské Budejovice. Goed te doen in de vakantie op één van de vele terrasjes in het schilderachtige centrum Ceské Budejovice!

Vanuit uw vakantiehuis van Topic Travel maakt u onvergetelijke uitstapjes in Zuid-Bohemen!

Vakantiehuizen in Zuid-Bohemen: fantastisch veelzijdig Tsjechië

Zuid-Bohemen is een fantastisch veelzijdig deel van Tsjechië voor een bijzondere vakantie.

Reserveer daarom een vakantiehuis in Zuid-Bohemen bij Topic Travel!

Alle vakantiehuizen in Zuid Bohemen
Aanmelden