Een selectie van onze vakantiehuizen in West Bohemen

Alle vakantiehuizen in West Bohemen
8 personen
3 slaapkamers
8 personen
3 slaapkamers
Tsjechië, West Bohemen , Rovná (Podstrání)
6 personen
3 slaapkamers
Tsjechië, West Bohemen , Hroznětín
10 personen
5 slaapkamers

Vakantie in authentiek West-Bohemen

  • Algemeen
  • Toeristische info

Liefhebbers van cultuur en wandelende en fietsende natuurliefhebber komen in West-Bohemen helemaal aan hun trekken. Uitgestrekte geheimzinnige wouden domineren het golvende landschap met verscholen bossen en woeste ravijnen. Vanuit uw vakantiehuis in West-Bohemen kunt u nog urenlang wandelen en fietsen zonder een mens te zien.

Pilsen en Praag

Bezoek stoere kastelen, serene kloosters en statige kuuroorden. U bent op vakantie in West-Bohemen en daar hoort ook een bezoek aan Pilsen bij. Eén van de belangrijkste trekpleisters van Tsjechië. De echte Tsjechische Pilsner mag u niet missen. Net als Praag trouwens, de Gouden Stad. Een van de mooiste steden van Europa die terecht op de Werelderfgoedlijst van het Unesco staat.

Vakantiehuis huren

Uw vakantiehuis in West-Bohemen ligt altijd op een fraaie plek en dichtbij bezienswaardigheden. Praag is de trotse hoofdstad en vormt het hart van Tsjechië. Hier kraakt de teletijdmachine in al zijn voegen en lijkt het alsof u eeuwen terug in de tijd wordt geworpen. Kleurrijke oude huizen, pleintjes en pittoreske achterafstraatjes smeken om bekeken te worden. De terrasjes lonken en de rivier de Moldau is nooit ver weg.

Vakantiehuisje met zwembad

Uw vakantiehuis in West-Bohemen heeft uitstraling. De Tsjechische gastvrijheid is door de eeuwen heen alom geprezen. U kijkt graag naar de donkere bossen en het lieflijke landschap. Uw vakantiehuis geeft u een gevoel van vrijheid. Al onze vakantiehuizen zijn kindvriendelijk, hebben meestal een zwembad of liggen dichtbij een meer, bos of attractie.

Vakantiewoningen in West-Bohemen

U beschikt over alle comfort in uw vakantievilla of vakantiehuis. Uw vakantiehuis in West-Bohemen is meestal zeer mooi gelegen en vrijstaand. Het chalet ligt midden in de natuur en heeft vaak een prachtig uitzicht.

Vakantiehuizen in het groen

Uw kinderen zullen zich zeker vermaken in deze groene regio. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw kindvriendelijke vakantiehuis in West-Bohemen. Neem ze eens mee naar het 40 km lange Lipnomeer in het zuiden. Wedden dat ze willen zwemmen?