Alle bestemmingen in West Bohemen

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in West Bohemen
Vakantie-ideeën
Groepshuizen
4 vakantiehuizen
Lastminute
2 vakantiehuizen
Wellness
2 vakantiehuizen
Gezinnen met kinderen
1 Vakantiehuis
Dicht bij de piste
1 Vakantiehuis

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in West Bohemen

Liefhebbers van cultuur en wandelende en fietsende natuurliefhebber komen in West-Bohemen helemaal aan hun trekken. Uitgestrekte geheimzinnige wouden domineren het golvende landschap met verscholen bossen en woeste ravijnen. Vanuit uw vakantiehuis in West-Bohemen kunt u nog urenlang wandelen en fietsen zonder een mens te zien.

Pilsen en Praag

Bezoek stoere kastelen, serene kloosters en statige kuuroorden. U bent op vakantie in West-Bohemen en daar hoort ook een bezoek aan Pilsen bij. Eén van de belangrijkste trekpleisters van Tsjechië. De echte Tsjechische Pilsner mag u niet missen. Net als Praag trouwens, de Gouden Stad. Een van de mooiste steden van Europa die terecht op de Werelderfgoedlijst van het Unesco staat.

Vakantiehuis huren

Uw vakantiehuis in West-Bohemen ligt altijd op een fraaie plek en dichtbij bezienswaardigheden. Praag is de trotse hoofdstad en vormt het hart van Tsjechië. Hier kraakt de teletijdmachine in al zijn voegen en lijkt het alsof u eeuwen terug in de tijd wordt geworpen. Kleurrijke oude huizen, pleintjes en pittoreske achterafstraatjes smeken om bekeken te worden. De terrasjes lonken en de rivier de Moldau is nooit ver weg.

Vakantiehuisje met zwembad

Uw vakantiehuis in West-Bohemen heeft uitstraling. De Tsjechische gastvrijheid is door de eeuwen heen alom geprezen. U kijkt graag naar de donkere bossen en het lieflijke landschap. Uw vakantiehuis geeft u een gevoel van vrijheid. Al onze vakantiehuizen zijn kindvriendelijk, hebben meestal een zwembad of liggen dichtbij een meer, bos of attractie.

Vakantiewoningen in West-Bohemen

U beschikt over alle comfort in uw vakantievilla of vakantiehuis. Uw vakantiehuis in West-Bohemen is meestal zeer mooi gelegen en vrijstaand. Het chalet ligt midden in de natuur en heeft vaak een prachtig uitzicht.

Vakantiehuizen in het groen

Uw kinderen zullen zich zeker vermaken in deze groene regio. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw kindvriendelijke vakantiehuis in West-Bohemen. Neem ze eens mee naar het 40 km lange Lipnomeer in het zuiden. Wedden dat ze willen zwemmen?

Vakantie in authentiek West-Bohemen

Een historische streek voor cultuur en gezondheid

  • Heuvels, diepe bossen en talrijke recreatiemeren
  • Eeuwenoude burchten zoals het beroemde Karlstejn
  • Geneeskrachtige bronnen in schilderachtige kuuroorden
  • Praag, de schitterende 'Gouden Stad', moet u gezien hebben
  • Ruime keuze aan golfbanen op de meest unieke locaties
  • Hier staat het wereldbefaamde pilsner bier altijd koud
  • Het traditioneel geblazen Boheemse glas schittert u tegemoet

Vakantie in West-Bohemen: natuur en cultuur in overvloed

Beleef uw vakantie in West-Bohemen! Het bos- en waterrijke West-Bohemen is het meest westelijke gebied in Tsjechië en strekt zich uit van de noordelijk gelegen kuuroorden Mariánské Lázne en Karlovy Vary tot aan het Lipnomeer in het zuiden. De natuur is er indrukwekkend en er liggen vele oude steden, kastelen en ingeslapen dorpjes.

In een vakantiehuis in West-Bohemen zijn natuur en cultuur nooit ver weg. Want juist op die mooiste plekjes liggen vakantiehuizen van Topic Travel!

Vakantiehuizen, chalets en appartementen in West-Bohemen van Topic Travel

Bij Topic Travel reserveert u eersteklas vakantiehuizen in West-Bohemen. Meestal vrijstaande vakantiewoningen. Maar ook chalets en appartementen.

Soms liggen de vakantiehuizen aan kleine meertjes en u kunt kiezen voor vakantiehuizen met een zwembad. Ideaal voor een vakantie met de kinderen! Maar West-Bohemen is ook een mooie streek om romantisch met uw partner samen te ontdekken. Bijvoorbeeld in een leuke vakantie in het laagseizoen!

Ongerepte natuur in West-Bohemen

Door de ligging, dichtbij de Duitse grens, was dit stukje Bohemen onder het communisme verboden gebied. Daardoor bleef de ongerepte natuur in West-Bohemen op perfecte wijze behouden. Het golvende landschap met de uitgestrekte bossen, dalen en ravijnen is een ideaal gebied voor de liefhebber van ongerepte natuur. In West-Bohemen kunt u in uw vakantie uren lang wandelen en fietsen op de goed gemarkeerde paden. Vaak meteen vanuit uw vakantiehuis!

Bezienswaardigheden in West-Bohemen

Maakt u liever een uitstapje met de auto? Uw vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis om de bezienswaardigheden in West-Bohemen te ontdekken. Sla dan vooral de vele kastelen, kloosters en kuuroorden niet over. In uw vakantie is een bezoek aan Pilsen een must. Want één van de bezienswaardigheden in West-Bohemen zijn de bierbrouwerijen. De echte Tsjechische Pilsner moet u geproefd hebben in de vakantie.

Vanuit uw vakantiehuis van Topic Travel maakt u de mooiste uitstapjes in West-Bohemen!

Praag

Waar Tsjechië het hart van Europa is, is Praag het hart van Tsjechië. In Praag jongleren de gebouwen probleemloos met gotiek, barok, renaissance en jugendstil. Kronkelende straatjes en romantische pleintjes met gezellige restaurants en terrassen. Vanuit uw vakantiehuis in West-Bohemen is Praag niet ver meer. Want Praag moet u in uw vakantie gezien hebben!

Reserveer een vakantiehuis in West-Bohemen: natuur en cultuur in overvloed!

In een vakantiehuis in West-Bohemen zijn natuur en cultuur nooit ver weg. En juist op die mooiste plekjes liggen vakantiehuizen, vakantiewoningen en appartementen van Topic Travel!

Alle vakantiehuizen in West Bohemen
Aanmelden