Alle vakantiehuizen in het Reuzengebergte
Vakantie-ideeën
Gezinnen met kinderen
51 vakantiehuizen
Lastminute
31 vakantiehuizen
Groepshuizen
30 vakantiehuizen
Wellness
10 vakantiehuizen
Dicht bij de piste
2 vakantiehuizen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Reuzengebergte

In het Reuzengebergte gaat u ongetwijfeld genieten van de overweldigende natuur. Diepe dalen met steile hellingen, koele kloven, frisse meren en sprankelende watervalletjes. Uw vakantiehuisje ligt in de buurt. Het bosrijke landschap en de golvende groene velden stralen een serene rust uit. Onze vakantiehuizen in Tsjechië liggen meestal vlakbij een wandelroute.

Vakantiehuizen in het Reuzengebergte

Bezoek tijdens uw vakantie de oude kleurrijke dorpjes waar de bakker in de vakantie de slager nog vervangt. De bijna 1000 km zeer goed gemarkeerde wandelpaden voeren u langs schitterende uitzichtpunten. Maar er is meer. Veel meer. Wat dacht u van kanoën of mountainbiken direct vanuit uw huisje. Leuk voor de kinderen. Zullen we de volgende vakantie weer een kindvriendelijk vakantiehuisje met zwembad huren?

Vakantiehuisje in een bergdorp

Uw vakantiehuis in het Reuzengebergte is een heus wandelparadijs. Bezoek in uw vakantie Spindleruv Mlyn. Het bergdorp is geografisch en toeristisch gezien het middelpunt van het Adelaarsgebergte. Wist u trouwens dat de top van het Reuzengebergte maar liefst 1602 meter hoog is? Vergeet ook niet kleine stadje Turnov, bekend door haar edelstenen, te bezoeken. Uw vakantiehuis in het Reuzengebergte is het startpunt.

Mountainbiken in het Reuzengebergte

U hebt alle faciliteiten in uw vakantiehuis in het Reuzengebergte. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt soms dichtbij andere huizen of vakantievilla’s. Een dromerig dorpje of stadje is nooit moeilijk te vinden. Vanuit Liberecky kunt u de beste mountainbike routes maken. Onze appartementen en vakantiewoningen in het Reuzengebergte liggen meestal direct aan een route.

Krakanos

Onze vakantiehuizen staan garant voor een reusachtig mooie vakantie. De streek dankt zijn naam overigens aan de reus Krakonos. Hij zou de natuur in het gebied beschermen. De reus wordt afgebeeld als een oude man met een baard, hoed en pijp. Vanuit uw vakantiehuis in het Reuzengebergte gaat u hem vast ontmoeten. Spannend.

Vakantie bij koele kloven

Een juweel van een bestemming

  • Bergen, rivieren, dichte bossen en diepe afgronden met gletsjermeren
  • Raften, mountainbiken, skien, rodelen, klimmen en quadrijden
  • Keer op keer wordt u getrakteerd op schitterende vergezichten
  • Krkonošské kyselo (soep) en Krkonošské sejkory (aardappelkoeken)
  • Dvur Kralove met de grootste Europese collectie Afrikaanse dieren

Vakantie in het Reuzengebergte: beeldschone bergen in Tsjechië

Reserveer uw vakantiehuis in het Reuzengebergte! Het Reuzengebergte ligt in het noordoosten van Tsjechië tegen de Poolse grens. Het Reuzengebergte is een beeldschoon gebied met ongerepte natuur. U vindt er bergen, eindeloze bossen en mooi gelegen vakantiehuizen.

 

De streek dankt zijn naam aan de reus Krakonos. Hij zou de natuur in het gebied beschermen en de mensen die de natuur vervuilen, bestraffen. De reus, afgebeeld als een oude man met een baard, hoed en pijp, vindt u op veel souvenirs terug. Bezoekt hij ook uw vakantiehuis?

In het Reuzengebergte maakt u kennis met beeldschone bergen en natuur in uw vakantie in Tsjechië. Reserveer snel een vakantiehuis in deze mooie streek!

Vakantiehuizen, chalets en appartementen in het Reuzengebergte van Topic Travel

Bij Topic Travel reserveert u uitstekende vakantiehuizen in het Reuzengebergte. Vrijwel altijd vrijstaande vakantiewoningen en chalets, en enkele appartementen.

Bijzonder zijn de vakantiehuizen aan leuke meertjes of misschien heeft u liever een vakantiehuis met een privé-zwembad. Geweldig voor een vakantie met de kids!

Eindeloze natuur in het Reuzengebergte

Het Reuzengebergte (ca. 40 km lang en 20 km breed) is in de zomer geliefd voor een vakantie vol wandelmogelijkheden. De bijna 1000 km zeer goed gemarkeerde wandelpaden voeren u langs schitterende uitzichtpunten. Vanuit uw vakantiehuis bent u al gauw op deze routes. Geniet tijdens uw vakantie van de typische ronde vormen van de bergtoppen, diepe dalen met steile hellingen, bergmeren, watervallen.

In de wintermaanden is het Reuzengebergte een populair gebied voor de winterport. Het Reuzengebergte is sinds 1962 een beschermd Nationaal Park.

Bezienswaardigheden in het Reuzengebergte

Met een vakantiehuis in het Reuzengebergte heeft u een fraaie uitvalsbasis om er de bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek in uw vakantie Spindleruv Mlyn. Het bergdorp is geografisch en toeristisch gezien het middelpunt van het Adelaarsgebergte. Ook noemen we Pec Pod Snezkou, het kleine stadje is het vertrekpunt om de hoogste top van het Reuzengebergte; Snezka (1602 m) te bereiken. Vergeet ook Turnov niet in uw vakantie! Het kleine stadje staat in het teken van edelstenen (met museum!). En de talrijke ingeslapen bergdorpjes.

Vanuit uw vakantiehuis van Topic Travel maakt u de mooiste uitstapjes in het Reuzengebergte!

Een vakantiehuis in het Reuzengebergte: beeldschone bergen in Tsjechië

In het Reuzengebergte maakt u kennis met beeldschone bergen en natuur in uw vakantie in Tsjechië.

Reserveer gauw een vakantiehuis in deze mooie streek!

Alle vakantiehuizen in het Reuzengebergte
Aanmelden