Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

8 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Natuur en cultuur in Tsjechië

Tsjechië is een verrassend compleet vakantieland. Tsjechië is net even anders en geeft u een gevoel van vrijheid en genieten. Vooral wanneer u cultuur wilt combineren met natuur. In Tsjechië kan dat al zodra u de deur van uw vakantiehuis of chalet uitstapt. Tsjechië is veelzijdig. Voor de wandelaar heeft Tsjechië duizenden kilometers uitgezette paden en rustig fietsen kan overal in de natuur.

Stoere kastelen en woeste rivieren

De vakantieparken in Tsjechië zijn landelijk gelegen. Het dorpse karakter vindt u terug in kleurrijke middeleeuwse stadjes waar de koster u nog vriendelijk de weg wijst. Een volgende bezienswaardigheid is nooit ver. Vandaag een stoer kasteel bezoeken of een kano huren? Kiezen wordt moeilijk. De golfbaan is ook een optie.

Trots op Praag

Iedere regio heeft een eigen karakter, eigen tradities en eigen normen en waarden. . De aparte Tsjechische stijl is door de eeuwen heen ongewijzigd gebleven en dat kunt u aan alles zien. Tsjechië daagt u uit om kennis te maken. Hoogtepunt is Praag. De Tsjechen zijn trots op hun land en deze prachtige stad. Terecht.

Comfortabel vakantiepark in Tsjechië

Onze vakantieparken in Tsjechië zijn fraai aangelegd. Onze vakantieparken in Tsjechië liggen tussen glooiende groene heuvels met uitzicht op donkere mysterieuze woudenUw residence in het villapark is volledig uitgerust en biedt alle comfort, en heeft meestal een zwembad.

Kindvriendelijke vakantieparken

Uw vakantiepark in Tsjechië geeft u het gevoel thuis te zijn. De Tsjechische gastvrijheid laat u kennis maken met het echte Tsjechië. Alle faciliteiten zijn aanwezig om ook uw kinderen te vermaken, ongeacht hun leeftijd. Uw kinderen gaan het zeker leuk vinden en willen nooit meer terug.

Oogverblindende parken in Tsjechië

Vakantieparken in Tsjechië zijn meestal in stijl aangelegd. Tsjechen zijn van huis uit meesters in vormgeving en architectuur. Praag is hier natuurlijk het ultieme bewijs van. Veel eeuwenoude stadjes bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw bungalowpark. Tsjechië wacht.

Bekijk ons aanbod