Alle bestemmingen in Oost Bohemen

Alle vakantiehuizen in Oost Bohemen

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Oost Bohemen

In Oost-Bohemen gaat u echt relaxen. De landelijke regio is rijk aan meren en rivieren, waar u in de vakantie heerlijk kunt zwemmen en kanoën. Het bosrijke landschap en de golvende groene velden stralen een serene rust uit. Onze vakantiehuizen in Tsjechië liggen altijd in de natuur.

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen

Bezoek tijdens uw vakantie de oude kleurrijke dorpjes waar de pastoor nog zelf de koeien melkt. Dit is de regio waar de Tsjechische folklore het best bewaard is gebleven. Oost-Bohemen staat ook bekend om zijn vele grotten. Leuk voor de kinderen. Mam, zullen we hier volgend jaar weer een kindvriendelijk vakantiehuisje met zwembad huren?

Vakantiehuisje aan wandelroute

Uw vakantiehuis in Oost-Bohemen is een paradijs voor wandelaars. Het noorden van Oost-Bohemen wordt voornamelijk gekenmerkt door koele meren en ongerepte hooggebergten. Hier kunt u in de vakantie heerlijk wandelen op de goed uitgezette routes. Uw vakantiehuis in Oost-Bohemen is het startpunt.

Dromerig dorpje

U hebt alle faciliteiten in uw vakantiehuis in Oost-Bohemen. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt soms dichtbij andere huizen of vakantievilla’s. Een dromerig dorpje of stadje is nooit moeilijk te vinden. Vanuit Moravskoslezsky of Olomoucky kunt u oneindige wandel- en fietsroutes maken. Onze vakantiewoningen in Oost-Bohemen liggen meestal direct aan een route.

Wijn in Tsjechië

De wijnliefhebber komt hier aan zijn trekken. Zuid-Moravië behoort tot de beste wijngebieden in Tsjechië. In september vinden hier de beroemde wijnfeesten plaats. Van de meer dan 10.000 wijnkelders die Tsjechië kent, is het grootste deel gelegen in deze provincie. Misschien wel vlakbij uw vakantiehuisje. Kenners vergelijken deze wijn wel met Franse Champagne.

Dagprogramma

Onze vakantiehuizen staan garant voor een heerlijke vakantie. De eeuwenoude Tsjechische cultuur zorgt voor een goed gevuld dagprogramma. Vanuit uw vakantiehuis in Oost-Bohemen gaat u Tsjechië écht ontdekken. Het is een fantastische vakantie.

Vakantie in Tsjechië

Vakantie voor het hele gezin

  • Ongerepte natuur met imposante rotsformaties
  • Hiken, klimmen, mountainbiken, raften en skiën
  • Karstgebergte: grillig labyrint van rivieren, meren en grotten
  • Volop waterpret in de recreatiemeren Pastviny en Sec
  • Moravië: land van folklore, tradities en Tsjechische wijn

Vakantie in Oost-Bohemen: natuur, wijn en folklore in Tsjechië

Een vakantiehuis in Oost-Bohemen! Of misschien beter gezegd: Moravië. Oost-Bohemen (zeg maar het oude Moravië) is een prachtig gebied vol ongerepte natuur in het zuidoosten van Tsjechië. Grof gezegd, tussen Praag en de grens met Slowakije. Maar beslist dichterbij dan u denkt! De afstand vanuit Utrecht bedraagt zo'n 1100 km en Oost-Bohemen is gemakkelijk te bereiken via de autobaan Praag-Brno.

Tijdens uw vakantie in Moravië zult u verrast worden door de natuur, wijn en de folklore. Deze combinatie is het ritje naar uw vakantiehuis in Oost-Bohemen meer dan waard!

Vakantiehuizen, chalets en appartementen in Oost-Bohemen van Topic Travel

Bij Topic Travel reserveert u online de beste vakantiehuizen in Oost-Bohemen. Meestal staan de vakantiehuizen geheel vrij. Maar u kunt ook vakantiewoningen, chalets en appartementen reserveren.

In veel gevallen liggen de vakantiehuizen aan meren en ook kunt u vakantiehuizen boeken met een eigen zwembad. Ideaal voor een zomerse vakantie met de kinderen! Maar Oost-Bohemen is ook prachtig voor een vakantie in het laagseizoen.

Ongerepte natuur in Oost-Bohemen

Het noorden van Oost-Bohemen wordt voornamelijk gekenmerkt door ongerepte hooggebergten. Hier kunt u in de vakantie heerlijk wandelen en fietsen op de uitgezette routes. Vaak direct vanuit uw vakantiehuis!

Oost-Bohemen is rijk aan meren en rivieren waar u in de vakantie heerlijk kunt zwemmen en vissen. Het bosrijke landschap en de golvende velden stralen een ongekende rust uit. De natuur in Oost-Bohemen zult u terug in eigen land zeker gaan missen. In de wintermaanden kunt u in Oost-Bohemen zelfs skiën!

Ook staat Oost-Bohemen bekend om zijn vele grotten. Een groot aantal grotten kunt u bezoeken, spannend in uw vakantie!

Wijn en folklore in Oost-Bohemen

Uw vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis om de bezienswaardigheden in Oost-Bohemen te ontdekken. Wordt er wijn gemaakt in Tsjechië? Nou en of! Het zuiden van Moravië behoort tot de beste wijngebieden in Tsjechië. In september vinden hier de beroemde wijn-festiviteiten plaats. Bezoek tijdens uw vakantie de pittoreske dorpjes, de tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Ook als er geen feesten worden gehouden, wordt u er gastvrij onthaald! Oost-Bohemen is de regio waar de Tsjechische folklore het best bewaard is gebleven.

Reserveer dus een vakantiehuis en maak geweldige tochten in Oost-Bohemen!

Vakantiehuizen in Oost-Bohemen: natuur, wijn en folklore in Tsjechië

Oost-Bohemen is een bijzonder en authentiek deel van Tsjechië voor een fantastische vakantie.

Geniet in een vakantiehuis in Oost-Bohemen van de natuur, wijn en folklore in Tsjechië!

Alle vakantiehuizen in Oost Bohemen
Aanmelden