Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze vakantiehuizen in Tsjechië

Alle vakantiehuizen in Tsjechië
6 personen
3 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers
10 personen
4 slaapkamers
Tsjechië, Zuid Bohemen , Frymburk
8 personen
4 slaapkamers

Eeuwig zingende bossen

  • Algemeen
  • Toeristische info

Tsjechië heeft veel fraais te bieden. Het land heeft een afwisselende natuur en een eeuwenoude cultuur. U gaat genieten van verrassend Tsjechië. Vriendelijke mensen wonen in eeuwenoude stadjes in een golfend groen landschap tussen woeste rivieren en eeuwig zingende bossen. Praag ligt nooit ver weg. Vakantieparken in Tsjechië liggen centraal.

Bungalows midden in de natuur

Maak vanuit uw vakantiehuis in Tsjechië oneindige tochten langs mysterieuze burchten, stoere kastelen en ingeslapen pastorale dorpjes. Dorpjes waar de pastoor nog zelf de koeien melkt. De vakantiehuizen of bungalows liggen altijd midden in de natuur en bezienswaardigheden liggen uitnodigend op u te wachten. In Tsjechië raakt u nooit snel uitgekeken.

Vakantiehuis huren

Een vakantiehuis in Tsjechië geeft u een gevoel van rust en beleving. Geniet op een dromerig terras ergens in Tsjechië van de authentieke cultuur, de kleurrijke huizen en de sfeervolle markten. Tsjechië als kindvriendelijk vakantieland heeft veel te bieden. Komt bij dat Tsjechië ook een voordelig en goedkoop vakantieland is.

Bungalows tussen de heuvels

Uw vakantiehuis in Tsjechië ligt zeer landelijk. Vanaf uw vrijstaande bungalow of vakantiehuisje kunt u de heuvels of de bergen zien liggen. In de verte ligt een dorpje dat u uitnodigt morgen een kijkje te komen nemen. De Tsjechische gastvrijheid maakt uw verblijf extra aantrekkelijk. Eten en drinken (Budweiserbier) zijn goedkoop. Uw vakantievilla is volledig uitgerust, heeft vaak een zwembad en ligt midden in de natuur.

Comfortabele vakantiewoningen in Tsjechië

U kunt alle comfort verwachten in uw vakantiehuis in Tsjechië. Het vakantiehuisje hoort vaak bij een vakantiepark en ligt tussen andere leuke bungalows, vakantievilla’s of huizen. U hebt het gevoel erbij te horen in Tsjechië. Een goed gevoel.

Vakantiehuizen in Tsjechië liggen vlakbij een kasteel

Uw kinderen gaan genieten van hun vakantie in Tsjechië. Veel activiteiten bevinden zich op een geringe afstand van uw vakantiehuisje. Neem ze eens mee naar een spannend kasteel in het achterland, ga raften of zet een speurtocht uit door geheimzinnige wouden.