Alle vakantiehuizen in Valencia

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Valencia

Uw vakantiehuis in Valencia ligt op u te wachten aan de exotische Costa del Azahar aan de Middellandse Zee. Uw sfeervolle huis ligt soms in een vakantiepark en kan beschikken over een zwembad en soms zelfs over een privé-zwembad. Uw casa, of vakantiehuis in Valencia is sfeervol en comfortabel ingericht en is het vertrekpunt voor een droomvakantie!

Vakantiehuis Valencia

Uw vakantiehuis of finca in Valencia ligt in de op twee na grootste stad van Spanje. De stad heeft een mediterraan klimaat, is iets warmer dan Barcelona en kent veel minder extremen dan steden als Madrid en Córdoba. De gemiddelde jaartemperatuur is 18 graden en uw landhuis bij Valencia beschikt meestal over airco.

Valencia aan strand

Een van de mooiste gotische gebouwen van Valencia is La Lonja de la Seda, met daarnaast de Mercado Central en de kerk Iglesia de los Santos Juanes. Valencia heeft net als Barcelona haar eigen stadstranden. De kustlijn van de stad is onderverdeeld in 6 verschillende stranden niet ver van uw vakantiehuis of vakantievilla.

Valencia en paëlla

De keuken van Valencia is typisch mediterraans. Slenter door de nauwe straatjes van de binnenstad en neem plaats op het terras van een van die leuke restaurantjes en laat u verrassen door een paëlla van formaat. Uw fraaie finca of bungalow in Valencia wacht wel even!

Fraaie vakantiehuizen Valencia

Valencia viert graag feest tot in de late uurtjes en de etenstijden zijn er laat. In de wijken Barrio del Carmen, Cánovas en Woody kunt u zich prima vermaken en de hoeveelheid leuke restaurantjes is indrukwekkend te noemen. Vanuit uw stijlvolle appartement of vakantiehuis in Valencia zit u er zo.

Huis in Valencia

Valencia heeft een geheel eigen karakter en wanneer u een strandvakantie wilt combineren met veel cultuur dan heeft de stad een enorm aanbod bezienswaardigheden. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabele casa of vakantiehuis in Valencia wilt! 

Alle vakantiehuizen in Valencia
Aanmelden