Alle bestemmingen in de Pyreneeën

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Vakantie-ideeën
Groepshuizen
4 vakantiehuizen
Lastminute
3 vakantiehuizen
Wellness
1 Vakantiehuis

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Pyreneeën

Vakantiehuis Pyreneeën

Uw vakantiehuisje in de Pyreneeën ligt in een langgerekt bergmassief op de grens tussen Frankrijk en Spanje. Met wat geluk heeft uw vakantiehuis uitzicht op de Atlantische Oceaan of de Middellandse Zee. Uw finca kan in een vakantiepark liggen en heeft soms zelfs WIFI of een privé-zwembad. Er zijn vakantiehuizen in de Pyreneeën die ook nog sauna hebben.

Vakantievilla Pyreneeën

De Pyreneeën zijn het walhalla voor wandelaars en liefhebbers van buitensporten als mountainbiken, kanoën, raften of parapente. Het aantal mogelijkheden om u te vermaken lijkt oneindig en de sprookjesachtige natuur speelt daarbij een grote rol. Uw finca in de Pyreneeën ligt fantastisch en het dwergstaatje Andorra kunt u bijna aanraken!

129 pieken

Uw huis of finca in de Pyreneeën ligt ideaal voor bergbeklimmers en wandelaars. Er zijn maar liefst 129 pieken met een hoogte van 3000 meter of meer en door de afgelegen locatie kunt u bijzondere dieren als de Pyreneeën-gems en de Pyreneeën-steenbok waarnemen vanaf het terras van uw vakantiehuis of vakantievilla.

Pyreneeën toppen

Uw finca in de Pyreneeën is ook het vertrekpunt voor mooie tochten met de auto of voor klimmers op de fiets. Het bergmassief wordt jaarlijks aangedaan door het fietscircus van de Tour de France en is dan een waar spektakel. De Col d’Aubisque en de Col du Tourmalet (2114 m) zijn de meest aansprekende toppen en goed bereikbaar vanuit uw fraaie finca of vakantievilla.

Pyreneeën en grotten

"Liefhebbers van grotten bezoeken natuurlijk de Grotte de Niaux, net over de grens in Frankrijk" De grot is slechts 35 meter hoog. U loopt met gids, over glibberig gesteente tot diep in de grot en eenmaal aangekomen in de Salon Noir, ziet u tekeningen waarmee holbewoners 12.000 jaar terug de muren versierden. Met wat geluk ligt uw vakantiehuis in de Pyreneeën hier niet ver vandaan.

Schilderachtig vestingstadje

Saint-Jean-Pied-de-Port is een schilderachtig vestingstadje in de buurt van uw landhuis in de Pyreneeën. Bewonder de eeuwenoude muren en poorten uit de 16e eeuw en wandel door de smalle straatjes langs de kerk uit de 14de eeuw en de fraaie citadel. De vele Pelgrims op weg naar Santiago de Compostella geven het plaatsje een levendige indruk.

Finca Pyreneeën

De Pyreneeën nodigen u uit voor een droomvakantie in een van de fraaiste delen van Spanje. Laat u trakteren op een betoverend landschap en geniet van de vele gastronomische uitdagingen uit de streek. De zon lijkt hier altijd te schijnen en uw leuke finca of vakantiehuis in de Pyreneeën staat garant voor comfort en ontspanning. 

Alle vakantiehuizen in de Pyreneeën
Aanmelden