vakantiehuizen in Noord-Spanje

Uw vakantiehuis in het noorden van Spanje ligt soms in een vakantiepark en een privé-zwembad behoort vaak tot de standaard uitrusting. Uw casa, finca of vakantiehuis in Noord-Spanje ligt altijd aantrekkelijk en heeft vaak kilometerslange stranden voor de deur liggen.

Vakantiehuisje Noord-Spanje

Indien uw Spaanse vakantiehuis in Noord-Spanje ligt, dan heeft u gekozen voor een van de meest groene regio’s van Spanje. De vele historische plaatsen hebben vaak nog die typisch Spaanse uitstraling die u aantreft in Baskenland, Asturië, Galicië en aan de Cantabrische kust. Tip! De gotische kathedraal van Burgos is zeer indrukwekkend en is uw stopplaats op de route naar Santiago de Compostella.

Casa noorden Iberisch Schiereiland

Santiago de Compostella is een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden. Pelgrims uit heel Europa eindigen hier hun voettocht, die men de Camino de Santiago noemt. De trotse pelgrims zijn herkenbaar aan de sint-jakobsschelp en uw vakantiehuis of vakantievilla in Noord-Spanje is misschien ook wel herkenbaar aan de Jacobsschelp!

Vakantiehuizen Noord-Spanje

Aan leuke vakantiehuizen in Noord-Spanje geen gebrek. Het landschap van Asturië is meer open dan dat van Galicië, terwijl het Cantabrisch hooggebergte verandert in een zacht glooiend heuvelland naar de kust toe. Aan de Costa Verde liggen indrukwekkende onbedorven vissersdorpen in de buurt van uw stijlvolle appartement of vakantiehuis.

Noord-Spaanse badplaats voor Madrilenen

Noord-Spanje staat bovenaan uw lijstje omdat het gebied met plaatsen als Burgos, Gijón, Oviedo, Léon, Bilbao en Santander, de badplaats voor de Madrilenen, zeer populair is. Het mooiste strand van Santander is het brede Playa El Sardinero aan de noordrand van de stad. Uw vakantievilla in Noord-Spanje ligt goed!

Casa Picos de Europa

Noord-Spanje heeft een geheel eigen karakter en kent veel uitersten met historische plaatsen, prachtige stranden en bergen. De Picos de Europa zijn onderdeel van het Cantabrisch Gebergte en moet u beslist zien! Uw comfortabele finca of vakantiehuis in Noord-Spanje is het vertrekpunt voor mooie tochten.

Alle vakantiehuizen aan de Costa Brava
Aanmelden