Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

603 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een vakantiehuis in Spanje met privé zwembad huren zorgt voor onvergetelijke momenten! Het landhuis heeft vaak uitzicht op de Middellandse Zee of het betoverende binnenland en is vanzelfsprekend sfeervol Spaans ingericht. Soms ligt uw Spaanse huis met privé-zwembad in een vakantiepark.

Landhuis Spanje met privé-zwembad

U heeft altijd al een gîte of landhuis met privé-zwembad willen huren. U houdt van verkoeling en uw partner is gek op water. Na weer een mooie, maar warme dag in Spanje is het heerlijk om met de kinderen te volleyballen in uw eigen privé-zwembad. Uw landhuis met privé zwembad in Spanje is het begin van een zorgeloze vakantie!

Uitbundige paëlla

De Spanjaarden houden van het leven en een luxe leefstijl. Ze kunnen lang genieten van de lunch op een zonovergoten terras en u spontaan uitnodigen voor een uitbundige paëlla. Vanzelfsprekend slaat u het gebaar niet af en bij terugkomst wacht uw bungalow of vakantiehuis met het privé-zwembad! Heerlijk, want Spanje kent zeer hoge temperaturen in de zomer.

Vakantiehuis Spanje privé-zwembad

De geschiedenis van Spanje is indrukwekkend en de Moren hebben veel cultureel erfgoed achtergelaten. Bezienswaardige plaatsen als Madrid, Barcelona en Sevilla heten u graag welkom. Breng beslist een bezoek aan Granada in Andalusië voordat u weer terug gaat naar uw vakantiehuis of chalet met privé zwembad. Spanje heeft teveel bezienswaardigheden!

Spaanse gastronomie

De Spaanse gastronomie is temperamentvol. Indien u in de gelegenheid bent, zoek dan een flamengo bodega op en laat u verrassen door zang, dans en wijn. Want natuurlijk drinkt u een glaasje Rioja of Rueda uit de provincie Valladolid voordat u teruggaat naar uw chique vakantiehuis met privé-zwembad. Spanje moet u proeven!

Landhuis Spanje privé-zwembad

Een vakantie in Spanje wordt pas compleet wanneer u een vakantiehuis met privé-zwembad huurt. Ook voor de kinderen is een privé-zwembad bij het huis een eldorado. Een luxe bungalow met privézwembad in Spanje is een droom die werkelijkheid kan worden!

Bekijk ons aanbod