Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen op Ibiza

Een vakantie op Ibiza wordt altijd een vakantie van uitrusten. Het karakter van Ibiza is vooral ontspannen. Eigenlijk is dat al decennia zo. Dat komt ongetwijfeld voort uit de jaren zestig toen het eiland werd ontdekt door hippies en kunstenaars die zich voorgoed nestelden in de verscholen dorpjes aan de kust. Levendige dorpjes die nooit lijken te slapen. Onze vakantiehuizen in Spanje staan altijd in de buurt.

Vakantiehuisje bij Cala Jondal

Kleine en bijzondere baaitjes met leuke strandjes zijn Cala Jondal en Las Salinas. Deze Spaanse pareltjes zijn niet voor niets geliefd bij beroemde voetballers en filmsterren die op Ibiza vaak hun eigen vakantiehuisje of vakantievilla hebben. U komt ze ongetwijfeld tegen. Aan het strand vindt u coole bars en hippe restaurantjes waar kleurrijke types zich eindeloos vermaken. De Balearen zijn ook eindeloos en vooral trendy. Onze vakantiehuizen op Ibiza liggen altijd in de buurt van het strand.

Auto huren naar Evissa

Uw vakantiehuis op Ibiza leent zich uitstekend voor het maken van een tochtje. Het binnenland is interessant, maar ook Ibiza-stad. Kronkelende nauwe steegjes, de prachtige kathedraal Santa Maria d'Evissa uit de 14e eeuw en de haven zijn belangrijke trekpleisters. In het nieuwe deel chique restaurants, kleurrijke pleintjes en swingende terrasjes. Hier draaien de beste dj's van de wereld. Het wordt laat vanavond.

Vakantiewoningen op Ibiza

Uw vakantiehuis op Ibiza biedt veel comfort. Het vrijstaande vakantiehuisje of appartement met zwembad ligt zeer centraal bij andere huizen of vakantievilla’s. Uw vakantiehuis op Ibiza ligt meestal aan zee of direct aan een levendig strand of stille baai. U herkent ongetwijfeld de bijzondere sfeer. Een baai waar u eigenlijk de hele dag alleen maar wat wilt kijken, zwemmen en zonnen. Alles kan. Niets moet. Ibiza is vooral relaxed.

Relaxed Ibiza

Wat een fantastisch eiland

  • Pleinen met winkeltjes en veel gezellige terrasjes
  • Een verassend groen binnenland met witte dorpjes
  • Trendy clubs waar de beste dj's ter wereld draaien
  • Idyllische baaitjes met turquoise water en luxe jachten
  • Hippe strandtentjes en restaurants pal aan zee
  • Overal proeft u die ontspannen, zomerse sfeer

Vakantie op Ibiza: wat een fantastisch eiland

Bij een vakantie op Ibiza denken veel mensen aan het rijke uitgaansleven. Maar wat ons vooral trof, is de ontspannen sfeer die overal hangt! Een erfenis uit de jaren zestig, toen het eiland werd ontdekt door hippies en kunstenaars. Voeg daar uw vakantiehuis of vakantievilla en het grote aantal zonovergoten calas (baaitjes) aan toe, en u heeft een vakantie op een fantastisch eiland dat zijn gelijke niet kent!

Een vakantiehuis of vakantievilla op Ibiza

Bij Topic Travel reserveert u uw uitstekende vakantievilla of vakantiehuis op Ibiza. Vrijwel altijd met een privé-zwembad en uiteraard luxe ingericht en volop privacy. Het is tenslotte vakantie!

Op Ibiza ligt uw vakantiehuis of vakantievilla vlak bij zee. Ibiza is bij uitstek geschikt voor een vakantie in het goedkopere voor- en naseizoen.

Het eiland Ibiza

Ibiza is ruwweg 40 km lang en 20 km breed. Ibiza is het meest zuid-westelijk gelegen eiland van de Balearen: Mallorca en Menorca liggen oostelijker Dus waar u ook bent, de zee is nooit ver weg in uw vakantie. En omdat de kustlijn nogal grillig verloopt, beschikt Ibiza over zo'n 200 km kust met rotsen en magnifieke baaitjes. Een prettige bijkomstigheid van de nabijheid van de zee, is dat het op Ibiza bijna nooit warmer is dan 30° celcius. Zo heeft u niet vaak behoefte aan airconditioning in uw vakantiehuis of vakantievilla.

Het strand op Ibiza

Trendy baaitjes met strandjes zijn Cala Jondal en Las Salinas, geliefd bij beroemde voetballers en filmsterren die op Ibiza vaak hun eigen vakantiehuis of vakantievilla hebben. In de turkooise zee dobberen luxe jachten en zeilboten; aan het strand coole bars en hippe restaurants. Vindt u dit maar niks? Er zijn talloze baaitjes zonder opsmuk waar het heerlijk rustig is en waar u al gauw bent vanaf uw vakantiehuis of vakantievilla. En eigenlijk krijjgt u tijdens een vakantie op Ibiza nooit het gevoel dat het eiland vol is. Vergeet ook niet dat eenderde van Ibiza beschermd gebied is en dat bijna nergens in de 100 m brede kuststrook nog gebouwd mag worden.

Ibiza-stad: Eivissa

Ibiza-stad (Ibiza in het Catalaans: Eivissa) moet u beslist bezoeken tijdens uw vakantie. Dalt Vila is het hoger gelegen historische centrum van Ibiza-stad, met kronkelende steegjes, fortificaties, de kathedraal Santa Maria d'Eivissa uit de 14e eeuw en uitzicht op de marina (haven). In het nieuwere deel vindt u boetieks met de laatste mode, tot in de puntjes verzorgde restaurants en leuke pleinen en terrasjes. In de clubs van Ibiza-stad draaien 's nachts de beste dj's van de wereld en u kunt er in uw vakantie losgaan tot de zon weer opkomt. Bijslapen doet u in uw vakantiehuis of vakantievilla. Of op het strand!

Restaurants op Ibiza

Heel wat rustiger gaat het eraan toe leuke plaatsjes als San Miguel, San José, Portinatx en Santa Gertrudis met zijn grote aantal restaurants, vaak in de buitenlucht. Want in uw vakantie dineert u het liefst buiten. Om het imago van Ibiza als party-eiland nog wat te nuanceren noemen we het waterpretpark Aguamar en Golf de Ibiza met een 9- en een 18-holes baan. Restaurants, golfen of waterpret; het is nooit ver rijden vanaf uw vakantiehuis of vakantievilla op Ibiza!

Vakantie op Ibiza: wat een fantastisch eiland

Reserveer een vakantiehuis of vakantievilla op Ibiza. Ibiza is in elk seizoen ideaal voor een zonnige vakantie op een ontspannen eiland. En juist op de mooiste plaatsen staat uw vakantiehuis of vakantievilla. Het uitgaansleven op Ibiza mag dan ongekend zijn, vooral overdag is het eiland een waar paradijs!

Alle vakantiehuizen op Ibiza
Aanmelden