Een selectie van onze vakantiehuizen in Salou

Alle vakantiehuizen in Salou
6 personen
2 slaapkamers
4 personen
1 slaapkamer

Vakantiehuizen in de omgeving van Salou

Spanje, Costa Dorada, Mont-roig del Camp (Miami Playa)
8 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Dorada, Mont-roig del Camp (Miami Playa)
8 personen
4 slaapkamers
10 personen
5 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Mont-roig del Camp
5 personen
1 slaapkamer
Spanje, Catalonië, Bonmont Terres Noves
7 personen
2 slaapkamers
9 personen
4 slaapkamers
Spanje, Costa Dorada, Mont-roig del Camp (Miami Platja)
6 personen
2 slaapkamers
8 personen
3 slaapkamers

Vakantie in Salou

  • Algemeen

Aan de zonovergoten Costa Dorada ligt uw vakantiehuis in Salou. De plaats ligt op ongeveer 10 km van Tarragona en 112 km van Barcelona. Uw casa ligt soms in een vakantiepark, met veel faciliteiten en mogelijkheden om te ontspannen. Uw landhuis in Salou is comfortabel ingericht en heeft een sfeervolle Spaanse uitstraling.

Vakantiehuizen Salou

Uw vakantiehuis of finca in Salou ligt in een uitbundige streek waar zon en strand het leven domineren. De mooie stranden en het Middellandse Zeeklimaat staan garant voor een heerlijke strandvakantie. Vanuit uw vakantiehuis bij Salou kunt u kiezen uit diverse stranden met veel mogelijkheden om te ontspannen.

Appartement Salou

Uw huis in Salou ligt in een gebied waar u zich niet snel zult vervelen. De plaats heeft een enorm aanbod aan discotheken, cafés en terrasjes en leuke restaurantjes. PortAventura is het grootste Spaanse themapark gelegen in Salou-Villa Seca. Het pretpark ligt niet ver van uw vakantiehuis of vakantievilla en heeft zes thematische zones.

Caribe Aquatic Park

Dit is het spannende waterpark van PortAventura. Het park bezit twaalf glijbanen en enkele andere attracties. Het park is volledig gebouwd in Caribische sfeer. Uw fraaie finca of bungalow in Salou is niet gebouwd is Caribische sfeer, maar wel ingericht in authentieke Catalaanse sfeer.

Vakantiewoningen Salou

De Salou Promenade loopt langs de kust en grenst aan het strand. Salou heeft maar liefst 34 Blauwe Vlag stranden waarvan de meest populaire zijn: Platja de Ponent, Platja dels Capellans, Platja Llarga en Cala Crancs. U kunt hier waterfietsen, windsurfen of balanceren op een bananenboot. Vanuit uw stijlvolle appartement of bungalow in Salou zit u zo op het strand.

Huisje in Salou

Salou heeft alles voor een levendige strandvakantie. Het uitgaansleven is toegespitst op jongeren, maar ook de jongere oudere komt hier volledig aan zijn trekken. Dagje Barcelona? Met de trein zit u snel in de hoofdstad van Catalonië. Vertrekpunt is uw casa of vakantiehuis in Salou!