Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

5 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Costa Dorada ligt in het meest noordelijke deel van Spanje in de provincie Tarragona tot aan de delta van de rivier de Ebro. Deze meer dan 200 kilometerlange kust is levendig en kleurrijk en vanuit uw vakantiepark aan de Costa Dorada zit u zo op een van de vele strandjes of bezoekt u het betoverende achterland.

Familiepark Costa Dorada

Aantrekkelijke plaatsen aan de Costa Dorada zijn Tarragona, Cambrils, Sitges en natuurlijk het leuke Salou. Liefhebbers van levendige stranden en discotheken komen hier ruimschoots aan hun trekken. De stranden lopen langzaam in zee af, waardoor de plek het walhalla is voor kleine kinderen. Uw landhuis op het vakantiepark aan de Costa Dorada ligt om de hoek.

Vakantiehuizen op park

Onze vakantieparken aan de Costa Dorada liggen misschien ook wel in de buurt van Sitges. Ontdek de nauwe straatjes met de piepkleine witte huisjes en de vele gezellige barretjes en restaurantjes. Geniet op het strand van de mooie zonsondergang en slenter romantisch naar uw leuke vakantiepark aan de Costa Dorada!

Vakantiepark Tarragona

Vanuit uw landhuis of bungalow aan de Costa Dorada brengt u natuurlijk een bezoek aan Tarragona. In de kathedraal vindt u een 12e eeuwse kruisgang, waarvan vooral de Romaanse kapitelen bijzonder fraai zijn. Tip! Barcelona ligt iets buiten de Costa Dorada, maar moet u beslist zien. Onze familieparken aan de Costa Dorada liggen goed!

Vakantievilla met privé-zwembad Costa Dorada

Uw vakantievilla ligt in een gezellig vakantiepark met veel faciliteiten en het comfort van uw vakantiehuis is prima. Er is vaak een Nederlandssprekend animatieteam op het park, een gezellige recreatieruimte en u kunt meestal tafeltennissen of volleyballen. Sommige vakantiehuizen op het park hebben zelfs een privé-zwembad bij hun vakantiehuis.

Costa Dorada parkvakantie

Een vakantievilla of finca aan de Costa Dorada is een echte voltreffer! Een parkvakantie in Spanje is trouwens altijd leuk, omdat het Iberisch Schiereiland zo verschrikkelijk veel te bieden heeft. Uw mooie parkbungalow aan de Costa Dorada doet de rest!

Bekijk ons aanbod