Alle bestemmingen aan de Costa Dorada

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen aan de Costa Dorada

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Costa Dorada

Uw autovakantie naar de Costa Dorada wordt een feest. Geniet overdag van het strandleven en bezoek ’s avonds een authentieke flamenco. Maar niet voordat u een heerlijk paëlla met een mooi glas Navarra heeft geprobeerd. Onze vakantiehuizen in Spanje zijn met zorg geselecteerd.

Vakantiehuisje in Catalonië

De Costa Dorada loopt ten noorden van Tarragona tot aan de delta van de Ebro. De zon schijnt hier altijd. Costa Dorada betekent niet voor niets gouden kust. Onze vakantiehuizen aan de Costa Dorada liggen altijd in de buurt van een wit strand. Zeg maar een wit gouden strand.

Surfplank huren

Uw vakantiehuis aan de Costa Dorada is de mooiste bestemming voor een autovakantie. Natuurlijk zijn er volop activiteiten op en rondom het strand te vinden. Ga zeilen of windsurfen en bezoek daarna eens het dromerige binnenland. Uw vakantiehuisje is de ideale basis voor uitstapjes.

Vakantiewoningen aan de Costa Dorada

U geniet van alle faciliteiten in uw vakantiehuis aan de Costa Dorada. Uw vakantiehuis aan de Costa Dorada ligt meestal aan het strand. Soms aan zee of iets meer het land in. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt centraal, vaak op een vakantiepark met zwembad, en soms in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s.

Autovakantie in stijl

Overal lang de kust van Catalonië vindt u kleurrijke onontdekte kustplaatsjes die vechten om een bezoek. Geniet van stijlvolle dorpen als Sitges, Salou en Cambrils. Maar een autovakantie betekent ook genieten van het achterland. Het beroemde middeleeuwse bergklooster van Montserrat ligt op de top van een imposante rotsformatie. Bezoek ook het verstilde en nabijgelegen klooster van Poblet.

Sant Jordi

Uw vakantiehuis aan de Costa Dorada is de ultieme Spaanse beleving. Geniet zomaar ergens van het slaperige karakter van een Spaans dorpje of ga een dagje golfen op een van de vele prachtige golfbanen, zoals de Panoramica Golf & Country Club bij Sant Jordi. Een vakantiehuis aan de Costa Dorada maakt me ontspannen.

Vakantiehuisje in de zon

De gouden kust van Spanje

  • Meer dan 200 km kust met gouden zandstranden
  • Ingetogen dorpjes tussen wijn- en olijfboomgaarden
  • Barcelona met de Sagrada Familia en de Ramblas
  • Verse zumo de naranja uit de sinaasappelplantages
  • Heerlijke visgerechten zoals xató met amandelsaus

Vakantie aan de Costa Dorada: de Gouden Kust van Spanje

Vier uw vakantie aan de Costa Dorada! Langs de prachtige Costa Dorada overheersen de warme, goudkleurige tonen van het strand onder een briljante zon. Vandaar de naam Costa Dorada, "gouden kust". De Costa Dorada is geliefd bij bezoekers die van zwemmen, strand en watersport houden. En natuurlijk kunt u in de vakantie aan de Costa Dorada heerlijk luieren onder de warme, Spaanse zon.

De Costa Dorada is een prachtige streek voor een vakantie. En precies op dat ene mooie plekje staat uw vakantiehuis!

Bekijk ook de vakantiehuizen aan één van de andere Costa's: Costa Brava, Costa Blanca en de Costa del Sol.

Vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen aan de Costa Dorada

Bij Topic Travel reserveert u uitstekende vakantiehuizen aan de Costa Dorada. Meestal vrijstaande vakantiewoningen, maar ook appartementen. Soms in vakantieparken.

Meestal liggen de vakantiehuizen aan of bij zee en u kunt kiezen voor vakantiehuizen met een eigen zwembad. Ideaal voor een vakantie met de kinderen! De Costa Dorada is ook perfect om romantisch met uw partner te verkennen. Boek eens een vakantie in het goedkopere laagseizoen!

Vakantiehuizen aan zee

De heerlijke stranden, beschut door het nabije kustgebergte, strekken zich vrijwel ononderbroken uit over een 200 km lange kustlijn aan de Middellandse Zee. Kies voor een vakantiehuis aan zee! De stranden beginnen ten zuiden van Barcelona, nabij de badplaats Sitges. Ze lopen door naar het zuiden langs de kust van Catalonië, afgewisseld door speelse rotsen en brede zandbaaien. Daarom liggen aan de Costa Dorada veel vakantiehuizen aan zee.

Het binnenland van de Costa Dorada

Bezoek in uw vakantie ook het binnenland van de Costa Dorada. Vanuit een vakantiehuis maakt u mooie tochten aan de Costa Dorada! Langs ingetogen dorpjes, wijngaarden en olijfbomen. U vindt er de interessante plaatsen Reus, Valls, Montblanc en Tortosa. Het beroemde, middeleeuwse bergklooster van Montserrat ligt bovenop de top van een indrukwekkende rotsformatie. Of het minder bekende klooster van Poblet, op een plateau achter vruchtbare heuvels. Het binnenland van de Costa Dorada wacht erop om door u ontdekt te worden tijdens uw vakantie.

De keuken van de Costa Dorada

En 's avonds kunt u genieten van de keuken en lokale wijnen van de Costa Dorada in één van de gezellige restaurantjes. Combineer het pittige Spaanse aroma met de flair van de Franse keuken waar olijfolie, knoflook en kruiden rijkelijk gebruikt worden. Probeer in de vakantie ook de grote verscheidenheid aan plaatselijk gevangen vis.

Verruil daarom in de vakantie de keuken van uw vakantiehuis eens voor de keuken van de Costa Dorada!

Golfen aan de Costa Dorada

Golfen in uw vakantie aan de Costa Dorada? De Costa Dorada herbergt wellicht niet de bekendste golfbanen van Spanje. Maar wel bijzonder fraaie en het is er nog lekker rustig golfen.

Neem de Panoramica Golf & Country Club bij Sant Jordi, achter Vinaròs. Zoals de naam al aangeeft, schitterend gelegen! De Costa Dorada Golf Club is geheel in Catalaanse stijl en ligt bij Tarragona. De golfbaan behoort tot de mooiste golfbanen van Spanje. Tenslotte noemen wij Golf Bonmont Terres Noves bij Mont Roig en Reus Aiguesverds Golf Club bij Reus.

Maar er zijn natuurlijk veel meer golfbanen aan de Costa Dorada. De afstand vanaf elk vakantiehuis naar de dichtstbij gelegen golfbaan leest u in de huisbeschrijvingen.

Een vakantiehuis aan de Costa Dorada: de Gouden Kust van Spanje

De Costa Dorada is een prachtige streek voor een vakantie. En precies op dat ene mooie plekje staat uw vakantiehuis! Vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen aan de Costa Dorada van Topic Travel voor uw mooiste vakantie aan de Gouden Kust van Spanje!

Alle vakantiehuizen aan de Costa Dorada
Aanmelden