Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

10 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiepark aan de Costa del Sol ligt in Andalusië en dat garandeert veel zon, cultuur, strand en een achterland waar u uw vingers bij aflikt. Het park barst uit zijn voegen van de faciliteiten. Natuurlijk heeft het park een zwembad, meestal een tennisbaan, een restaurant met fraai terras en een animatieteam voor de kinderen.

Familiepark Costa del Sol

Uw parkvakantie aan de Costa del Sol is een droom die werkelijkheid wordt. Onze bungalowparken aan de Costa del Sol liggen ideaal voor een duik in de Middellandse Zee en een bezoek aan een van die leuke plaatsen in het romantische achterland. Een vakantiepark aan de Costa del Sol maakt de belofte helemaal waar!

Parkvakantie Andalusië

Plaatsen als Estepona, Torremolinos, Fuengirola en natuurlijk het chique Marbella nodigen u uit voor een bezoek. Stuk voor stuk levendige pareltjes barstensvol gezellige witte straatjes met kleurrijke winkeltjes en intieme restaurantjes waar u paëlla probeert. Uw vakantiepark aan de Costa del Sol ligt om de hoek!

Culturele stad

Málaga is ook een belangrijke publiekstrekker aan de Costa del Sol en uw landhuis op het vakantiepark is het vertrekpunt voor een bezoek aan deze culturele stad met veel mooie huizen en groene parken waar de ontspannen Spaanse sfeer meer dan herkenbaar is. De witte toppen van de Sierra Nevada vormen het decor.

Villapark Costa del Sol

Ronda is binnen anderhalve uur te bereiken vanaf uw villapark aan de Costa del Sol en is een uitdaging voor liefhebbers van het echte Andalusië. De beroemde kloof moet u gezien hebben en een wandeltocht in de ruige omgeving staat zeker op het programma.

Park met privézwembad

Onze familieparken aan de Costa del Sol bieden alles voor de verwende levensgenieters. Sommige landhuizen hebben een airco, sauna of zelfs een privé-zwembad. En dat laatste is niet onaantrekkelijk wanneer u na een dagje golfen of het Alhambra in Granada toe bent aan een verfrissende duik.

Bekijk ons aanbod