Een selectie van onze vakantiehuizen in Sevilla

Alle vakantiehuizen in Sevilla

Vakantiehuizen in de omgeving van Sevilla

Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Valencina de la Concepción
6 personen
3 slaapkamers

Vakantie in Sevilla

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Sevilla heeft wel wat weg van een Moors paleis. Uw huis in Andalusië ligt aantrekkelijk in of dichtbij Sevilla en beschikt soms over een luxe privé-zwembad. Uiteraard is uw finca of vakantiehuis in Sevilla comfortabel en sfeervol ingericht.

Vakantiehuis Sevilla

Sevilla hoort thuis in het beroemde rijtje Madrid, Barcelona en Sevilla. Deze drie steden trekken in Spanje veruit de meeste bezoekers, maar Sevilla heeft een extra troef. Uw vakantiehuis of casa in Sevilla ligt in Andalusië en dat is veruit de meest culturele provincie van Spanje! Sevilla heeft bovendien het grootste historische centrum van Europa.

Paleis Alcázar bij uw huisje

Sevilla is beroemd om haar typisch Spaanse sfeer met piepkleine straatjes, brede promenades, kleurrijke winkels, leuke terrasjes en gezellige restaurants. Het Paleis Alcázar en de Torre del Oro liggen vlakbij uw vakantiehuis of landhuis in Sevilla en hier begint uw ontdekkingsreis door deze prachtige stad in Zuid-Spanje!

Landhuis Sevilla

Een van de bekendste gebouwen van de stad is de kathedraal Maria de la Sede, het grootste kerkgebouw van Europa na de St Paul's Cathedral in Londen en de Sint-Pieter in Rome. Uw gezellige vakantiewoning of bungalow in Sevilla is geen kathedraal, maar is zeker ruim te noemen.

Vakantiehuizen bij musea

De belangrijkste musea zijn het Museo Arqueológico, het Museo de Bellas Artes met belangrijke werken van kunstenaars uit Sevilla, zoals Bartolomé Murillo en Francisco Zurbarán en het museum Archivo de Indias. Uw stijlvolle casa, appartement of vakantiehuis in Sevilla ligt hier vlakbij.

Flamengo avond Andalusië

U mag Sevilla niet verlaten zonder een traditionele flamengo avond te hebben meegemaakt in een kelderbodega in de wijk Triana. Deze wijk wordt in heel Spanje de geboorteplaats van de Spaanse dans- en muziekstijl flamenco genoemd. Sevilla is romantisch en cultureel aantrekkelijk. Het rustpunt is uw comfortabele finca of vakantiehuisje in Sevilla. Olé!