Een selectie van onze vakantiehuizen in Marbella

Alle vakantiehuizen in Marbella
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Marbella (Nueva Andalucía)
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Marbella (Elviria)
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Marbella (Elviria)
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Marbella
15 personen
8 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Marbella
5 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Marbella (Elviria)
6 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Marbella

Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Ojén
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Estepona
12 personen
6 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Sitio de Calahonda
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Mijas
4 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Marbella

  • Algemeen
  • Toeristische info

Uw vakantiehuis in Marbella ligt tussen Málaga en Gibraltar in. Uw huis aan de Costa de Sol ligt aantrekkelijk heeft meestal uitzicht op de Middellandse Zee en beschikt soms over een luxe privé-zwembad. Uw casa, finca, bungalow of vakantiehuis in Marbella is sfeervol ingericht.

Vakantiehuis Marbella

Uw vakantiehuis in Marbella ligt in een van de belangrijkste badplaatsen van de Costa del Sol. Hier kunt u zomaar een beroemde filmster tegen het lijf lopen. Breng beslist een bezoek aan Puerto Banús, de meest prestigieuzeplezierhaven van de Middellandse Zee en spot bekende artiesten of fotomodellen. De plaats heeft meer dan tien golfterreinen dus vergeet ook uw golftas niet!

Vakantie tussen filmsterren

Marbella is beroemd om haar levendige sfeer met fraaie winkels, leuke terrasjes en prestigieuze restaurants. Het aantal bars, discotheken en clubs is niet op één hand te tellen en hier kunt u genieten van een nachtleven tussen de filmsterren. Gelukkig ligt uw vakantiehuis of landhuis in Marbella vlakbij!

Landhuis Marbella

Wanneer u in Marbella bent, breng dan beslist een bezoek aan het Almeda Park, bekend om zijn zitbanken uit keramiek, het Stadhuis op de Plaza de los Naranjos of de bronzen beelden van Salvador Dalí op de Av. del Mar. Uw mondaine vakantiewoning of bungalow in Marbella heeft helaas geen bronzen beelden, maar is zeker fraai te noemen.

Vakantiehuizen Costa del Sol

In Marbella liggen de fraaie stranden Playa de la Bajadilla en Playa de Fontanilla op u te wachten en wanneer uvan plan bent de cultuurstad Málaga te bezoeken, dan kunt u onderweg uw handdoek ook neerleggen op de stranden van Fuengirola of Torremolinos. Uw stijlvolle casa, appartement of vakantiehuis in Marbella wacht wel even.

Mondaine badplaats

Wanneer u graag een vakantie aan het strand wilt combineren met het bruisende uitgaansleven in een mondaine badplaats, dan is Marbella uw eldorado. Marbella is flamboyant én uitbundig tegelijkertijd. Het rustpunt is uw comfortabele finca of vakantiehuisje in Marbella.