Een selectie van onze vakantiehuizen in Málaga

Alle vakantiehuizen in Málaga

Vakantiehuizen in de omgeving van Málaga

Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Moclinejo
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Casabermeja
5 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Alhaurín de la Torre
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Benalmádena
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Benajarafe
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Benalmádena
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Villanueva de la Concepción
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Benamocarra
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Almogía
6 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Vélez-Málaga
12 personen
6 slaapkamers

Vakantie in Málaga

  • Algemeen
  • Toeristische info

Málaga ligt in Zuid-Spanje en is een levendige historische stad met een overvloed aan bezienswaardigheden. De ligging van de stad verdient uw speciale aandacht, want de stad ligt aan de Middellandse Zee en binnen een uur zit u in de bergen. Een vakantiehuis, finca, casa in Málaga ligt aan de exotische Costa del Sol.

Uw vakantiehuis Málaga

Uw vakantiehuisje of landhuis in Málaga is het vertrekpunt voor tochtjes naar Fuengirola, Torremolinos en het mondaine Marbella. Málaga ligt aan zee en om de lange boulevard helemaal te bewandelen, heeft u wel een dagje nodig. Onze vakantiehuizen in Málaga liggen in de buurt.

Moors Alhambra

Vanuit Málaga is Granada binnen een uur te rijden en het Alhambra staat vet omcirkeld in uw volle reisgidsje. Het indrukwekkende Moorse paleis is een van de belangrijkste publiekstrekkers van Spanje. Uw bungalow, casa, agriturismo of finca in Málaga heeft misschien ook een Moorse uitstraling!

Finca Málaga

De Sierra Nevada doet u voor eventjes met de ogen knipperen, maar eenmaal terug op aarde nodigt Córdoba u graag uit voor een bezoek. De stad ligt bezaaid met sfeervolle straatjes en typisch Spaanse huisjes. Vanuit uw vakantievilla in Málaga is het tochtje naar de stad van de Mezquita, de derde grootste moskee ter wereld, goed te doen.

Vakantiewoning Málaga

Indien u tijd over heeft rij dan beslist door naar Sevilla. De stad kent talloze fraaie historische monumenten en het paleis Alcázar uit de 14e eeuw is een niet te missen voltreffer voor romantici. Wist u dat er vanaf Córdoba een prachtig fietspad over een oud treintraject loopt naar deze stad?

Mooiste vakantiehuizen

Málaga biedt veel en liefhebbers van authentieke vissersdorpjes bezoeken natuurlijk Nerja. Nerja kent in totaal 13 officiële stranden en de stranden Burriana en Torrecilla