Een selectie van onze vakantiehuizen in Granada

Alle vakantiehuizen in Granada
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Granada
4 personen
1 slaapkamer
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Granada
4 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Granada

Spanje, Costa del Sol - Andalusië, El Padul (El Puntal)
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, El Padul
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, El Padul
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Huétor Tájar
12 personen
6 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Huétor Tájar
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Loja
6 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa del Sol - Andalusië, Frigiliana
4 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Granada

  • Algemeen

Uw Spaanse finca in Granada is een feestje voor liefhebbers van oude Moorse cultuur en Andalusië. Het huis ligt op een half uurtje rijden van de kust en Málaga. Uw casa, appartement, bungalow of vakantiehuis in Granada ligt in de stad of even daarbuiten en het wereldberoemde Alhambra ligt op een steenworp afstand.

Vakantiehuis Granada

Uw vakantiehuis bij Granada ligt fantastisch! Het Alhambra is een middeleeuws paleis en fort van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada in Andalusië. Het koninkrijk Granada was een Moors koninkrijk dat van 1238 tot 1492 het zuiden van het huidige Spanje besloeg.

Oude Moorse Rijk

Veel kunstschatten uit het oude Moorse Rijk zijn te bewonderen in dit paleis. Tip! Per dag mogen maar een beperkt aantal bezoekers het Alhambra binnengaan en het is aan te raden vooraf kaartjes te bestellen. Doe dat niet vanuit uw leuke vakantiewoning of bungalow in Granada, maar al thuis in Nederland.

Vakantiehuizen bij strand

Om bij te komen van alle indrukken is een dagje strand zeker aan te raden. Vanuit uw stijlvolle casa, appartement of vakantiehuis in Granada zit u snel op het strand van Nerja of in de hoofdstad Málaga. De kilometerslange- en fietsbare boulevard met leuke strandtentjes gaat u verrassen! Hiervandaan kunt u nog wat zuidelijker naar plaatsen als Torremolinos of Fuengirola.

Finca Sierra Nevada

Wanneer u een natuurliefhebber bent, dan is de Sierra Nevada het paradijs voor wandelaars en bergbeklimmers. Uw appartement of landhuis in Granada biedt, met wat geluk, misschien wel uitzicht op de witte toppen van deze bergketen. Vergeet uw wandelschoenen niet!

Landhuis Granada

Vanuit uw vakantiehuis in Granada kunt u in één dag genieten van het Alhambra, wandelen in de Sierra Nevada en uitrusten op een van die leuke strandjes aan de Middellandse Zee. Ervaar de ontspannen Andalusische sfeer met Paëlla en Flamengo. Uw comfortabele finca of vakantiehuisje in Granada is een Spaanse voltreffer!