Een selectie van onze vakantiehuizen in Vidreres

Alle vakantiehuizen in Vidreres
7 personen
3 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Vidreres

Spanje, Catalonië, Lloret de Mar
5 personen
3 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Maçanet de la Selva
7 personen
3 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Lloret de Mar
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Lloret de Mar
7 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Maçanet de la Selva
8 personen
4 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers
15 personen
6 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Vidreres

  • Toeristische info

La Festa del Ranxo is één van de bekendste fiesta's van Spanje en wordt op het dorpsplein van Vidreres gevierd met een Escudella, een enorme ééenpansmaaltijd. Uw vakantiehuis bij Vidreres ligt in de buurt en wie graag op zoek is naar het authentieke rustige Spanje zit hier goed. Het nabijgelegen levendige Lloret de Mar is veel drukker en vooral populair bij jongeren.

Gastvrijheid
Behalve Lloret de Mar vindt u langs deze mooie kuststrook, met lange zandstranden afgewisseld door kleine intieme baaien, ook de beroemde badplaatsen als Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Blanes en Callella. De verschillen zijn enorm, zo is Pineda wat kleinschaliger dan Blanes en is Calella wat authentieker dan Malgrat, maar allemaal blinken ze uit door hun Catalaanse gastvrijheid.

Malgrat de Mar
Malgrat de Mar ligt in de buurt en heeft een centrum waar u naar hartenlust kunt winkelen of een glas Rueda kunt drinken op een van de talloze terrasjes. U kunt flaneren op de fraaie boulevard of genieten van een dagje surfen of zeilen. Na afloop eet u natuurlijk Paëlla in het specialiteitenrestaurant. Uw fraaie vakantiehuis bij Vidreres ligt nooit ver weg.

Barcelona
Deze stad is vooral bekend door Gaudí. Door de gehele stad zijn bouwwerken van hem te vinden, en de Sagrada de Familia is het belangrijkste erfgoed van deze ontwerper. Barcelona is goed te bereiken met de trein. Even genoeg van alle cultuur? Zoek dan een spannend barretje op aan het Plaça Reial om gezellig tapas te eten. Uw vakantiehuisje bij Vidreres wacht wel even.

Pineda de Mar
Uw fraaie finca of vakantiewoning bij Vidreres ligt overigens op een steenworp afstand van het rustige en intieme Pineda de Mar. U zult zich hier snel thuis voelen. Dit is een oud vissersdorp met uitnodigende tapasbarretjes en gezellige nauwe straatjes. Het strand van Pineda is breed genoeg om samen te ontspannen en te genieten van de Spaanse zon.