Een selectie van onze vakantiehuizen in Santa Susanna

Alle vakantiehuizen in Santa Susanna

Vakantiehuizen in de omgeving van Santa Susanna

10 personen
5 slaapkamers
Spanje, Barcelona, Sant Pol de Mar
10 personen
5 slaapkamers
12 personen
6 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Blanes
10 personen
6 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Blanes
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Fogars de la Selva
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Sant Pol de Mar
10 personen
4 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Maçanet de la Selva
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Lloret de Mar
6 personen
3 slaapkamers

Vakantie in Santa Susanna

  • Toeristische info

Uw vakantiehuis bij Santa Susanna ligt aan de Costa del Maresme in de provincie Barcelona tussen Malgrat de Mar en Pineda de Mar. Officieel loopt de Costa del Maresme vanaf Blanes tot aan de stad Barcelona aan de Middellandse Zee. Vooral bij jongeren en jonge gezinnen is de Costa del Maresme een populaire Spaanse bestemming.

tuur
In de buurt van uw vakantiehuisje bij Santa Susanna is veel cultuur te vinden en dat levert vaak verrassende momenten op zoals de Molí d'en Rufo, een oude graanmolen uit de zeventiende eeuw, de vierkante toren Can Bonet d'Avall uit de 15e eeuw of de dicht bij de zee gelegen Pla de la torre. Het nabijgelegen Parc de la Font del Boter is de ideale plek om in alle rust uw indrukken te verwerken.

Strand
Santa Susanna heeft veel mogelijkheden om u tot in de late uurtjes te vermaken en voor overdag biedt de plaats over twee kilometer lengte uitgebreid strandvertier. Platja de Llevant, Platja de les Dunes, Platja de les Caletes zijn de belangrijkste stranden in de buurt met alle denkbare faciliteiten en natuurlijk intieme barretjes en restaurantjes om volop te genieten van op houtskool geroosterde zeevruchten of pikante Catalaanse ovenschotels.

Barcelona
De Catalaanse hoofdstad Barcelona is een niet te missen trekpleister en is goed te bereiken met de trein. Deze metropool is vooral de stad van Gaudí. Een Spaans architect en vormgever geboren in 1852 in Reus. De Sagrada de Familia, waaraan nog steeds wordt gewerkt, is zijn belangrijkste creatie. Geniet tot in de late uurtjes van deze prachtige stad. Uw vakantiehuisje bij Santa Susanna wacht wel even.

Vissersdorp
Uw fraaie finca of vakantiewoning bij Santa Susanna ligt niet ver van het rustige Pineda de Mar. Een klein en gezellig vissersdorp met romantische barretjes waar u beslist geen genoeg van de tapas zult krijgen. Net als het strand. Het strand van Pineda is breed en er zijn diverse watersportmogelijkheden. Genieten maar!