De Costa Brava ligt in het meest noordelijke deel van Spanje en is een eldorado voor levensgenieters. Hier vindt u nog kleine rotsachtige baaien waar u helemaal alleen uw handdoekje kunt uitleggen. De kuststreek heeft een geheel eigen karakter en vanuit uw vakantiepark aan de Costa Brava bent u snel op een van de vele strandjes of bezoekt u een van de plaatsjes aan de kust.

De Baai van Roses

Lange witte stranden aan de Costa Brava zijn een uitzondering. Aan de Baai van Roses ligt wel een zandstrand van ongeveer 4 km lengte en langs het grote zandstrand loopt een mooie promenade. Uw landhuis op het vakantiepark aan de Costa Brava ligt hier niet ver vandaan.

Domein van duikers

Onze vakantieparken aan de Costa Brava liggen misschien ook wel in de buurt van L'Estartit. Dit was in het verleden de haven van het buurdorp Torroella de Montgrí. De eilandengroep Illes Medes vlak voor de kust is het domein van duikers. Oefen eerst wat in het zwembad van uw vakantiepark aan de Costa Brava!

Vakantiepark Costa Brava

Vanuit uw landhuis of bungalow aan de Costa Brava brengt u natuurlijk een bezoek aan Barcelona. Vanuit de toeristenplaats Blanes is de historische stad binnen een uur met de trein te bereiken. Neem de tijd voor een bezichtiging van de Sagrada Familia en andere door Gaudí ontworpen gebouwen. Onze familieparken aan de Costa Brava zijn misschien wel in dezelfde stijl ontworpen!

Landhuis met privé-zwembad

U heeft alle comfort in uw vakantiehuis op het park. Uw vakantievilla ligt in een gezellig vakantiepark met veel faciliteiten. Er is meestal een animatieteam op het park, wifi, een sauna of een recreatieruimte en u kunt vaak tafeltennissen of tennissen. Sommige vakantiehuizen hebben zelfs een privé-zwembad bij hun vakantiehuis aan de Costa Brava.

Familiepark Costa Brava

Een vakantievilla of finca aan de Costa Brava is een feestje voor levensgenieters. Deze kuststrook in Spanje ligt bezaaid met leuke plaatsjes en uw eigen parkbungalow aan de Costa Brava doet de rest.

Bekijk ons aanbod