Een selectie van onze vakantiehuizen in Llançà

Alle vakantiehuizen in Llançà

Vakantiehuizen in de omgeving van Llançà

12 personen
4 slaapkamers
7 personen
3 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers
9 personen
4 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers
9 personen
5 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Empuriabrava
10 personen
6 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Empuriabrava
8 personen
4 slaapkamers

Vakantie in Llanca

  • Toeristische info

Llançà is een idyllisch vissersstadje aan de Costa Brava in Spanje. Het ligt aan de voet van de Pyreneeën bij de bergen van L'Albère. Het kleine plaatsje ligt slechts op 15 kilometer van de Spaanse grens dus een dagje Frankrijk mag niet ontbreken op uw programma. Langs de promenade van LLanca zijn talrijke restaurantjes en terrasjes te vinden. Uw vakantiehuisje bij Llanca ligt op een uitzonderlijke plek en met wat geluk ziet u in de verte de toppen van de Pyreneeën.

Figueres
Figueres is een schilderachtige plaats in de buurt van Llançà en mag u niet overslaan. De plaats trekt vooral bezoekers omdat de surrealistische schilder Dali hier gewoond en gewerkt heeft. Het Dali museum toont een grote collectie Dali schilderijen. In het kasteeltje in Púbol en zijn huis bij Portlligat vlakbij het schilderachtige Cadaqués komt u nog veel meer te weten over deze flamboyante schilder.

Cadaqués
Op deze paradijselijke plek vestigden de schilders Pablo Picasso en Joan Miró zich definitief in het pittoreske dorpje Cadaqués. Niet voor niets natuurlijk. Het betoverende Cap de Creus is het meest oostelijke punt van het vasteland van Spanje en staat bekend om het betoverende landschap en de uitzonderlijke duiklocaties. Uw vakantiehuisje bij Llanca ligt hier vlakbij.

Roses
De visserij staat centraal in Roses. Roses heeft de belangrijkste vissersvloot van de Costa Brava, ligt aan de Baai van Roses en heeft een zandstrand van ongeveer 4 km lengte. Langs het grote zandstrand loopt een mooie promenade waar u heerlijk kunt flaneren. Neem plaats op een van die gezellige terrasjes en geniet van een échte Catalaanse Paëlla met een mooi glas Rioja.

Uw vakantiehuis bij Llanca
In de zomermaanden is dit een rustig stukje Catalonië waar het aangenaam verblijven is. Uw vakantiehuis bij Llanca ligt hier niet voor niets. U kunt hier alle denkbare watersporten beoefenen en niet onbelangrijk is de kwaliteit van het zeewater. Deze wordt elk jaar getest en is in Llançà bijzonder helder.