Een selectie van onze vakantiehuizen in Llafranc

Alle vakantiehuizen in Llafranc

Vakantiehuizen in de omgeving van Llafranc

Spanje, Costa Brava, Palafrugell (Llafranc)
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Palafrugell (Calella de Palafrugell)
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Palafrugell (Llafranc)
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Palafrugell (Calella de Palafrugell)
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Palafrugell
4 personen
1 slaapkamer
6 personen
3 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers
12 personen
6 slaapkamers

Vakantie in Llafranc

  • Toeristische info

Het aan een volmaakt maanvormige baai gelegen en gezellige plaatsje Llafranc kenmerkt zich met name door haar bekoorlijke, brede zandstrand. Het mooie, fijnkorrelige zand, de jachthaven en archeologische resten (de dolmen van Can Mina dels Torrent) vormen samen de ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Door de laagbouw en kleine straatjes doet Llafranc zeer sfeervol aan en het is dan ook niet voor niets zo geliefd bij de Spanjaarden. Langs het strand loopt een lommerrijke boulevard met restaurants met de heerlijkste gerechten.

Iets ten zuiden van Llafranc ligt de kaap van San Sebastià met een kapelletje in barokstijl. Vanaf het terras boven zee geniet u van een duizelingwekkend panorama. Leuk (en mooi) is de wandeling langs de kust naar Calella de Palafrugell.

Het stadje Palafrugell ligt ca. 5 km landinwaarts en staat bekend om haar kurkindustrie. Palafrugell is in feite in tweeën te delen: het oude stadsdeel met gotische kerk en huizen uit de 17e en 18e eeuw, én het stadsdeel met huizen met modernistische constructies uit het begin van de vorige eeuw. Het Gemeentemuseum geeft een beeld van de vroegere kurkindustrie. En natuurlijk is er een gezellige markt (op zondag).