Een selectie van onze vakantiehuizen in Calonge

Alle vakantiehuizen in Calonge
Spanje, Catalonië, Calonge
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Calonge
6 personen
3 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Calonge
8 personen
4 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Calonge

Spanje, Costa Brava, Sant Antoni de Calonge
20 personen
8 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Platja d’Aro
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Platja d’Aro
3 personen
3 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Santa Cristina d'Aro
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Platja d’Aro
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Brava, Santa Cristina d'Aro (Romanyà de la Selva)
10 personen
5 slaapkamers

Vakantie in Calonge

  • Toeristische info

Gelegen aan de voet van het heuvelachtige natuurgebied Les Gavarres ligt het schattige plaatsje Calonge, tussen de bekende plaatsen Palamós en Playa de Aro. Een wandeling door de straten en steegjes neemt u mee door het historische centrum met als middelpunt het Middeleeuwse kasteel en de parochiekerk van Sant Martí. Het prachtige zandstrand van het buurdorpje Sant Antoni de Calonge (3 km) biedt een keur aan watersportmogelijkheden zoals surfen, zeilen, kanoën en waterfietsen.

Ook de golfliefhebber hoeft niet ver: Golfclub Mas Nou ligt op 10 km, Club Santa Cristina d'Aro op ca. 15 km, de 27-holes baan bij Romanya de la Selva op 8 km en voor de beginnende golfer de 9-holes baan van Pitch & Putt in Playa de Aro (8 km). Treedt in de voetsporen van de oude Romeinen en maak een wandeling langs de hunebedden en menhir van Puig Ses Forques, naar de grot van Ronquillo of het Kasteel Barri, om maar enkele te noemen (wandelroutes VVV).

Langs de hele kust liggen kleine dorpjes die zeker een bezoekje waard zijn, zoals Llafranch en Calella de Palafrugell (zie aparte beschrijving), beide knusse vissersdorpjes met lieflijke strandjes en Sant Feliu de Guíxols (12 km) met zijn schitterende strandpromenade. Maar ook Pals (een must, zie ook aparte beschrijving) en het minder bekende Peratallada waar men al slenterend door de kleine steegjes teruggaat in de tijd.

La Bisbal (10 km) is befaamd om zijn vele aardewerk- en antiekwinkels en Púbol (15 km) en Figueras (55 km) om hun Dalí-musea. Wat verder weg liggen het meer van Banyoles met watersport- en wandelmogelijkheden (ca. 60 km), Gerona (45 km) en het geweldige Barcelona op 120 km.