Een selectie van onze vakantiehuizen in Torrevieja

Alle vakantiehuizen in Torrevieja
Spanje, Valencia, Torrevieja
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Valencia, Torrevieja
8 personen
4 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Torrevieja

12 personen
5 slaapkamers
Spanje, Valencia, Orihuela
10 personen
5 slaapkamers
Spanje, Costa Blanca, Orihuela (Los Dolses)
4 personen
2 slaapkamers
Spanje, Valencia, Ciudad Quesada
6 personen
3 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Blanca, Rojales
7 personen
3 slaapkamers

Vakantie in Torrevieja

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Torrevieja ligt aan de exotische Costa Blanca, 41 km ten zuiden van Alicante in een streek waar eeuwen terug de Moren de baas waren. In uw landhuis in Torrevieja bent u voor even de baas!

Vakantiehuisje Torrevieja

Uw vakantiehuis of finca Torrevieja ligt op historische grond. In 711 tijdens de grote Moorse invasie in Spanje werd deze streek belegerd door de Moren en vanuit uw vakantiehuis bij Torrevieja kunt u nog overblijfselen uit die tijd ontdekken. De Toren van Cabo Cervara mag u niet missen en rondom de toren is het fraaie park Mirador Turístico de la Torre del Moro aangelegd.

Fraaie koraalriffen

Torrevieja beschikt over 20 km kust en kent vele witte zandstranden. Tussen elk strand zijn er een aantal kreken waar u rustig kan zonnebaden en duiken in een exotische omgeving. Torrevieja heeft zelfs een aantal fraaie koraalriffen. Deze liggen niet ver van uw vakantiehuis of vakantievilla.

Torrevieja strand

Playa de los locos is een van de meest populaire stranden met goudkleurig fijn zand en azuurblauw water. Naar het noorden is het omringd door kleine idyllische kreken die reiken tot aan Cabo Cervera. Het strand beschikt over een speeltuin, wat romantische restaurants en u kunt er parasols en stoelen huren. Uw fraaie finca of bungalow in Torrevieja heeft ook tuinmeubilair op het terras!

Vakantiehuis Torrevieja

Torrevieja staat vooral bekend om haar zoutmeren (salinas). De zoutmeren van Torrevieja en La Mata zijn de grootste van Europa en staan zeker op uw programma. Vanuit uw stijlvolle appartement of bungalow in Torrevieja ziet u ze misschien wel liggen!

Vakantievilla Torrevieja

Ook Alicante nodigt u graag uit voor een bezoek. De schilderachtige straatjes van de oude wijk Santa Cruz zijn omgeven door witgekalkte huisjes met bloemen en versierde tegeltjes. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabele casa of vakantiehuis in Torrevieja wilt!