Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

182 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

De Costa Blanca ligt tussen de Costa Brava en de Costa del Sol. De witte kuststrook van ongeveer 200 km lengte is beroemd door de lange witte stranden. Uw vakantiepark aan de Costa Blanca is het mooiste vertrekpunt voor bezoekjes aan de zonovergoten stranden en het leuke achterland.

Familiepark Costa Blanca

Aantrekkelijke plaatsen aan de idyllische Costa Blanca zijn Valencia, Alicante en het Hollands gekleurde Benidorm. Liefhebbers van mooie plaatsen met veel groene parken en musea vinden Valencia indrukwekkend. In het park Dehesa del Saler vindt u verkoeling, hoewel uw landhuis op het vakantiepark aan de Costa Blanca vaak ook een privé-zwembad heeft.

Park Costa Blanca

Onze vakantieparken aan de Costa Blanca liggen misschien wel in de buurt van Benidorm met de gezellige zandstranden. Ontdek de vele gezellige barretjes en restaurantjes en vergaap u aan de rots van Calpe in de azuurblauwe Middellandse Zee. Geniet op de boulevard van een ijsje en wandel terug naar uw leuke vakantiepark aan de Costa Blanca!

Vakantiepark Alicante

Vanuit uw landhuis of casa aan de Costa Blanca brengt u natuurlijk een bezoek aan Alicante. De romantische hoofdstad met de Moors betegelde Paseo de la Explanada nodigt u uit om wat te flaneren. Tip! Iets voorbij ons familieparken aan de Costa Blanca ligt het grootste palmenpark van Spanje in Elche.

Costa Blanca park

Uw vakantievilla ligt in een levendig vakantiepark met veel faciliteiten. Er is vaak een Nederlandssprekend animatieteam op het park, een complete recreatieruimte en u kunt meestal tafeltennissen of volleyballen. Met het comfort van uw vakantiehuis is alles dik in orde en sommige vakantiehuizen op het park hebben zelfs airco in hun vakantiehuis.

Costa Blanca parkvakantie

Een vakantievilla of finca aan de Costa Blanca doet uw hart sneller kloppen! De parkvakantie is een feestje voor levensgenieters, omdat het park en Spanje zo verschrikkelijk veel te bieden hebben. Uw mooie landhuis aan de Costa Blanca zorgt direct voor ontspanning.

Bekijk ons aanbod