Een selectie van onze vakantiehuizen in Dénia

Alle vakantiehuizen in Dénia
4 personen
2 slaapkamers
6 personen
4 slaapkamers
Spanje, Valencia, Dénia (Les Rotes)
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Blanca, Dénia
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Blanca, Dénia
4 personen
2 slaapkamers
4 personen
1 slaapkamer

Vakantiehuizen in de omgeving van Dénia

11 personen
5 slaapkamers
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Costa Blanca, Pedreguer
4 personen
2 slaapkamers

Vakantie in Denia

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Denia ligt op u te wachten aan de Costa Blanca in Spanje. Uw sfeervolle huis ligt soms in een vakantiepark en kan beschikken over een zwembad en soms zelfs over een privé-zwembad. Uw casa, of vakantiehuis in Denia is sfeervol en comfortabel ingericht en is het vertrekpunt voor een droomvakantie!

Vakantiehuis Denia

Uw vakantiehuis of finca in Denia ligt op een idyllische plek aan de Costa Blanca en is een van de meest populaire toeristische plaatsen. De historische plaats ligt even ten noorden van belangrijke toeristische plaatsen zoals Benidorm, Calpe en Altea. Tip! Vergeet vooral niet het kasteel van Denia te bezoeken, dit ligt vlakbij uw landhuis.

Denia doen

Het oude centrum met piepkleine straatjes en witte huisjes, de winkelpromenade, de stranden, de musea en de jachthaven in de buurt van uw vakantiehuis of vakantievilla in Denia nodigen u graag uit en staan garant voor een complete vakantie aan de Middellandse Zee.

Vakantiewoning Denia

Voor een dagje Benidorm is iedereen te porren. De plaats is populair bij Hollanders en wanneer u na paëlla en gegrilde sardines toe bent aan een broodje kroket, dan ligt Benidorm vlakbij. De plaats barst uit zijn voegen van de gezellige terrasjes, knusse bars en leuke restaurants. Uw fraaie finca of bungalow in Denia ligt in de buurt!

Fraaie vakantiehuizen Denia

Denia ligt tussen Valencia en Alicante en beide plaatsen lopen over van de bezienswaardigheden. Vooral Valencia mag u niet overslaan. De stad heeft prachtige boulevards afgewisseld door parken met romantische fonteinen en het aantal musea is niet aan te slepen. Vanuit uw stijlvolle appartement of vakantiehuis in Denia zit u er zo.

Flamboyante uitstraling

Denia heeft een enigszins chique en flamboyante uitstraling en wanneer u graag wat extra’s wilt, dan biedt deze plaats alle vertier en mogelijkheden om te ontspannen. Het rustpunt is uw comfortabele casa of vakantiehuis in Denia.