Een selectie van onze vakantiehuizen in Calpe

Alle vakantiehuizen in Calpe
Spanje, Costa Blanca, Calpe
5 personen
2 slaapkamers
Spanje, Costa Blanca, Calpe
6 personen
3 slaapkamers
5 personen
2 slaapkamers
Spanje, Valencia, Calpe
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Costa Blanca, Calpe
6 personen
3 slaapkamers
10 personen
5 slaapkamers
Spanje, Valencia, Calpe
4 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Calpe

8 personen
4 slaapkamers
15 personen
7 slaapkamers
Spanje, Valencia, Benissa
8 personen
5 slaapkamers

Vakantie in Calpe

  • Algemeen

Uw sfeervolle vakantiehuis ligt aan de Costa Blanca tussen Benidorm en Valencia. In het Valenciaans heet de plaats Calp en is bekend door de 332 meter hoge rots El peñon de Ifach, die trots uitsteekt in zee. Uw casa, of vakantiehuis in Calpe steekt helaas niet uit in zee, maar met wat geluk is het uitzicht op de Middellandse Zee betoverend!

Vakantiehuis Calpe

Uw vakantiehuis of finca in Calpe ligt op een droomplek aan de Costa Blanca en is door haar klimaat een populaire trekpleister in de zomer, maar ook in de wintermaanden is de vakantiewoning zeer gewild bij levensgenieters. Tip! Vergeet vooral niet de oude vissershaven van Calpe te bezoeken, de haven ligt vlakbij uw landhuis.

Calpe en Moren

Het oude centrum van Calpe laat nog steeds sporen zien van een Moorse overheersing zien, maar de belangrijkste trekpleister zijn de kilometerslange witte stranden. In de buurt van uw vakantiehuis of vakantievilla in Calpe liggen de mooiste stranden te wachten op uw komst.

Vakantiewoning Calpe

Een dagje Benidorm vindt iedereen leuk. De levendige plaats is populair bij Hollanders en wanneer u toe bent aan een avond stappen dan is Benidorm het walhalla voor feestvierders. De plaats puilt uit van de knusse terrasjes, intieme barretjes en leuke restaurantjes. Uw fraaie finca of bungalow in Calpe ligt in de buurt!

Vakantiehuizen Calpe

De Moors betegelde Paseo de la Explanada nodigt u graag uit als vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door Alicante. Hier komen de Spanjaarden graag samen en flaneren tot in de late uurtjes over de bonte Moorse tegels. Vanuit uw stijlvolle appartement of vakantiehuis in Calpe zit u er zo.

Spaanse uitstraling

Calpe heeft een typisch Spaanse uitstraling en wanneer u graag wilt genieten van het nog authentieke Spanje, dan is uw comfortabele casa of vakantiehuis in Calpe het rustpunt. De altijd schijnende zon doet de rest.