Alle bestemmingen in Barcelona

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Barcelona

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Barcelona

Uw vakantiehuis in Barcelona ligt in de autonome regio Catalonië en is de hoofdstad van de trotse provincie Barcelona. Uw landhuis in Barcelona is sfeervol ingericht en lijkt wel een beetje op een Moors paleis. Uw casa ligt soms in een vakantiepark, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een privé-zwembad.

Vakantiehuisje Barcelona

Uw vakantiehuis of finca in Barcelona aan de Costa Brava ligt op historische grond. De eerste sporen van civilisatie rond Barcelona dateren van 2000-1500 voor Christus. Het eerste volk dat de plek bewoonde, waren een Iberisch volk, in de 7e eeuw voor Christus. Vanuit uw vakantiehuis in Barcelona kunt u nog overblijfselen uit die tijd ontdekken.

Lange zomers en milde winters

De stad ligt aan de Middellandse Zee, 160 kilometer ten zuiden van de Pyreneeën en heeft een mediterraan klimaat. Lange zomers en milde winters met weinig extremen beheersen Barcelona en vanaf maart mag u al de eerste dagen met temperaturen boven de 20 graden noteren. In de stad en op het terras van uw vakantiehuis of vakantievilla kan het dan al heerlijk zijn.

Oude wijken

De schilderachtige straatjes van de oude wijken nodigen u graag uit voor een bezoek. Overal tussen de huizen liggen kleine parkjes met leuke terrasjes waar u vele uren kunt doorbrengen. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn vormgegeven door de architect en vormgever Gaudí. Zou uw fraaie finca of bungalow in Barcelona ook door hem zijn ontworpen?

Vakantiehuizen Barcelona

Het centrum van Barcelona is een bonte verzameling door Gaudí vormgegeven kerken, parken of huizen. Voorbeelden zijn Park Güel, de Sagrada Familia en de Casa Milà. Andere bezienswaardigheden als de Kathedraal van Barcelona, Camp Nou of Plaça de Catalunya mag u in ieder geval niet overslaan. Vanuit uw stijlvolle appartement of bungalow in Barcelona zit u er zo.

Huis in Barcelona

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer is het strand van Barcelona. Bestel op een terras een glas cava en een schotel Paëlla. Voor levensgenieters is Barcelona een stad waar het plezier vanaf spat. Uw casa of vakantiehuis in Barcelona doet de rest!

Vakantiehuisje Barcelona

Alle vakantiehuizen in Barcelona
Aanmelden