Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen op de Balearen

De Balearen vormen een eilandengroep in de Middellandse Zee, ten oosten van het Spaanse vasteland. De Balearen bestaan uit zes eilanden, waarvan de grootste Mallorca, Minorca, Ibiza en Formentera zijn. Op het exotische Mallorca en Ibiza liggen onze vakantiehuizen.

Sardientjes

In Palma, de hoofdstad van Mallorca, is altijd wat te beleven. Langs de gehele kust van Mallorca vindt u kleurrijke onontdekte kustplaatsjes. De authentieke Spaanse restaurantjes aan het strand laten u genieten van knapperige verse gegrilde sardientjes. Dit is de ideale plek voor een vakantiehuis op de Balearen.

Sierra de Tramontana

Onze vakantiehuizen op de Balearen liggen centraal. In de Sierra de Tramontana, een bergketen die evenwijdig loopt aan de westkust van Mallorca, ligt de bezienswaardige 1445 meter hoge Puig Mayor. De azuurblauwe zee en het strand zijn nooit ver weg.

Ibiza

Uw vakantiehuisje ligt misschien wel op Ibiza. Het binnenland is interessant, maar ook Ibiza-stad met kronkelende nauwe steegjes, de prachtige kathedraal Santa Maria d'Evissa uit de 14e eeuw en de haven nodigt uit tot een bezoek. Onze vakantiehuizen op de Balearen zijn allemaal met zorg geselecteerd.

Cala Jondal

Kleine en bijzondere baaitjes met leuke strandjes zijn Cala Jondal en Las Salinas. Uw vrijstaande vakantiehuisje of finca ligt vaak in een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad, altijd in de buurt van het levendige strand, andere huizen of luxe vakantievilla’s. U hebt uiteraard alle comfort in uw vakantiehuis op de Balearen.

Voetballers

Ibiza is geliefd bij beroemde voetballers en filmsterren die hier in het achterland hun eigen vakantiehuisje of vakantievilla hebben. Onze vakantiewoningen op de Balearen liggen meestal direct aan zee. Verschil moet er zijn. Met wat geluk heeft u uitzicht op het vakantiehuisje van Wesley Sneijder.

Vakantiegevoel

Een vakantiehuis op de Balearen huren geeft u het ultieme Spaanse vakantiegevoel. Alles kan. Niets moet. De Balearen zijn vooral ontspannen. Eigenlijk zijn al onze vakantiehuizen op de Balearen ontspannen.

Avontuurlijke reis

Alle vakantiehuizen op de Balearen
Aanmelden