Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

90 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Andalusië ligt in Zuid-Spanje en heeft veel uitgestrekte witte stranden waar u dagelijks kunt genieten van de zee, de zon en het boeiende achterland. Uw vakantievilla of bungalow ligt vaak in een vakantiepark met veel faciliteiten als een restaurant, terras, tennisbaan en een zwembad. Levensgenieters kiezen vaker voor een vakantiehuis met privé-zwembad. In Andalusië kan veel!

Casa met privé-zwembad Andalusië

Een vakantiehuisje of landhuis in Andalusië ligt te dromen tussen de zee en de bergen van de Sierra Nevada. Met de exotische Costa del Sol, de Costa Tropical en de Costa de la Luz in het uiterste zuiden wordt kiezen lastig. Hoe die keuze ook uitvalt, uw vakantiehuis met privé-zwembad in Andalusië is altijd het fraaie vertrekpunt voor leuke tochtjes in Andalusië.

Privé-zwembad bij vakantiehuis

Want na een dagje op het strand van mondain Marbella of uitbundig Estepona is het Andalusische achterland een ware belevenis. Neem een uurtje de tijd om in de Sierra Nevada te komen. Vanaf het hoogste gedeelte heeft u een fenomenaal uitzicht op de Costa Tropical. Uw vakantiehuis met privé-zwembad in Andalusië ligt in de verte!

Golfen in Andalusië

Het aantal golfterreinen in Andalusië is werkelijk indrukwekkend. Neem de tijd om een dagje te golfen en te genieten van het fenomenale uitzicht op de kust. Na afloop is het heerlijk napraten op het terras van uw vakantiehuis met privé-zwembad in Andalusië.

Casa Spanje

Malaga ligt aan de Costa del Sol en is een historische stad met prachtige musea, leuke straatjes en een indrukwekkende lange boulevard waarover u zelfs kilometers kunt fietsen. De temperaturen kunnen hier flink oplopen, maar gelukkig heeft u gekozen voor een landhuis met privé-zwembad. Andalusië is geweldig!

Landhuis met privé-zwembad

In Andalusië gaat u in ieder geval volop genieten van de zon, de cultuur, het strand en de gastronomie. Neem plaats aan een van die leuke terrasjes en geniet van Paëlla met verse schaaldieren en een glas cava. Uw vakantiehuis met privé-zwembad in Andalusië lonkt!

Bekijk ons aanbod