Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

335 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Spanje aan zee ligt soms in een vakantiepark en een privé-zwembad behoort vaak tot de standaard uitrusting. Uw casa, of vakantiehuis in Spanje aan zee ligt altijd aantrekkelijk en heeft vaak kilometerslange stranden voor de deur liggen.

Vakantiehuisje Spanje aan zee

Indien uw Spaanse vakantiehuis aan de Middellandse Zee ligt, dan is de Costa Brava de meest populaire kust omdat hier nog kleine onontdekte rotsachtige baaien op u liggen te wachten. De vele plaatsjes er tussen in hebben vaak nog die typisch Spaanse uitstraling die u vaak aan de kust aantreft. Tip! Breng zeker een bezoek aan Barcelona, de plaats ligt niet ver van uw landhuis aan zee in Spanje.

Huis aan zee

Iets verder naar het zuiden liggen de stranden van de Costa Blanca op u te wachten. De stranden zijn wit en langgerekt en het aantal mogelijkheden om te ontspannen is niet minder dan elders. Uw vakantiehuis of vakantievilla aan zee in Spanje heeft altijd karakter en temperament.

Vakantiehuizen aan Spaanse kust

Aan romantische vakantiehuizen aan de kust van Spanje geen gebrek. Verover een tafeltje in een van die kleine restaurantjes aan het water en geniet van gegrilde tonijn en een glas cava vlakbij uw finca. Uw stijlvolle appartement of vakantiehuis aan zee in Spanje wacht wel even.

Kust Iberisch Schiereiland

De Costa del Sol staat bovenaan uw lijstje omdat de kust met plaatsen als Marbella, Torremolinos en Fuengirola meer dan aantrekkelijk is. Deze en andere plaatsen zijn levendig en elegant. Hetzelfde geldt trouwens voor uw vakantiehuis aan zee. Spanje en de kust doen uw hart sneller kloppen!

Casa aan Spaanse Costa

Alle andere costa’s en de Balearen kennen ook die typisch Spaanse uitstraling en geven u écht het gevoel op vakantie aan de kust te zijn. Uw comfortabele finca of vakantiehuis aan zee in Spanje kan niet wachten op uw komst!

Bekijk ons aanbod