Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze vakantiehuizen in Spanje

Alle vakantiehuizen in Spanje
7 personen
4 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Costa Brava , Santa Cristina d'Aro
6 personen
3 slaapkamers
Spanje, Catalonië, Costa Dorada , Guimerà
9 personen
4 slaapkamers

Vakantie in Spanje

  • Algemeen
  • Toeristische info

Vakantieland Spanje is een topper wanneer het om genieten gaat. Spanje heeft een eeuwenoude cultuur en dat kunt u nu zelf in alle facetten ervaren. De stranden van Spanje zijn wereldberoemd en bieden u een paar duizend kilometer zon en vertier. Gegarandeerd. Aan de Costa speelt het leven van de Spanjaard zich af. U bent vanaf nu deelgenoot. Maar het achterland is zeker niet minder interessant.

Vakantiehuisje vlakbij het strand

Uw vakantiehuis in Spanje is de uitvalsbasis voor witte stranden en het grillige oerlandschap. Onverwachte stille baaien en steile kliffen wisselen elkaar af. Pittoreske verscholen witte dorpjes vechten wie er het eerst ontdekt gaat worden. Een toerist is hier een zeldzaamheid. Dat alles uitnodigend in de buurt van uw vakantiehuisje. Het strand is vanzelfsprekend nooit ver weg. Spanje is de ideale vakantiebestemming om uw hond mee naar toe te nemen. 

Paëlla en Rioja

Een vakantiehuis in Spanje bezorgt u een warm vakantiegevoel. Laat u verwennen in een authentiek restaurant door een pan dampende Paëlla en geniet van een goed glas Rioja. Het mag even, uw finca is vlakbij. Ieder dorp heeft zijn eigen exotische cultuur en witgekalkte huizen. Hier wurmt de geitenhoeder zijn kudde nog door de steil oplopende straatjes naar de bergen.

Vakantiehuisje met stijl

Uw vakantiehuis in Spanje ligt zeer aantrekkelijk. De Spaanse natuur is overweldigend en eerlijk. Vanaf uw vrijstaande vakantiehuis op Ibiza of Mallorca op de Balearen kunt u het strand al zien liggen. Uw vakantiewoning in Spanje is volledig uitgerust en heeft meestal een zwembad of ligt zelfs direct aan zee.

Vakantiepark in Spanje

U kunt alle comfort en luxe verwachten in uw finca. Het vakantiehuis hoort vaak bij een vakantiepark en staat soms tussen andere leuke vakantievilla’s of huizen. Een vrijstaand vakantiehuisje huren in Spanje geeft u het onbezorgde vakantiegevoel. U hebt het verdiend.

Vakantiehuizen in Spanje liggen vaak aan zee

U gaat genieten in Spanje. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw finca of vakantiehuisje. De stranden bieden veel vertier voor jong en oud. Maar ga ook eens naar een authentieke flamenco. Natuurlijk niet voordat u één van die heerlijke Tapas in de dorpskroeg heeft geproefd.