Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

115 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Portugal met zwembad is een feestje voor levensgenieters. Het landhuis heeft vaak uitzicht op de zee of het uitdagende binnenland en is vanzelfsprekend stijlvol en Portugees ingericht. Soms ligt uw Portugese huis met zwembad in een vakantiepark.

Vakantiehuis Portugal met zwembad

Een casa met zwembad in Portugal doet uw hart sneller kloppen. Het dagelijkse zwemritueel zorgt voor veel plezier en na een warm dagje aan het strand is het leuk om met de kinderen te spelen in uw eigen privé-zwembad. Na de maaltijd, praat u nog wat na over de Algarve in uw landhuis met zwembad.

Gegrilde sardines

De Portugezen houden van het leven en houden van mensen die geïnteresseerd zijn in hun land. Kijk er niet gek van op wanneer men u spontaan uitnodigt voor een portie gegrilde sardines met salade van inktvis aan het strand. Uw vakantiehuis met zwembad lonkt voor de rest van de dag! Portugal kent hoge temperaturen in de zomer.

Vakantiehuis Portugal met privé-zwembad

Portugal is indrukwekkend en het achterland heeft ontelbare leuke plaatsjes waar u uw ogen uitkijkt. Plaatsjes met gezellige pleintjes, leuke winkeltjes en gezellige terrasjes ontvangen u hartelijk en nodigen u graag uit voor een glaasje Port. Uw bungalow of vakantiehuis met privé-zwembad kan wel even wachten.

Lange tafelsessies

De Portugese gastronomie is stijlvol en meeslepend. De Portugezen houden van lange tafelsessies met vooral aan de kust veel vis. U dineert bijna altijd aan het strand en vanuit uw vakantiehuis met zwembad in Portugal kunt u de zee bijna aanraken.

Vakantiehuis Portugal zwembad

Een vakantie in Portugal is nog veel leuker wanneer u een vakantiehuis met zwembad huurt. Ook de kinderen zijn gek op een zwembad bij het huis en halen de gekste capriolen uit om indruk op u te maken. Een luxe bungalow met privé-zwembad in Portugal is een droom die uit kan komen!

Bekijk ons aanbod