Een selectie van onze huizen

Met de kinderen op vakantie

Actieve jonge gezinnen hebben het in een kindvriendelijk vakantiehuis in Frankrijk net even wat gemakkelijker. Leuke bezienswaardigheden voor u en de kleine kinderen liggen meestal dichtbij. Komt bij dat onze vakantiehuizen meestal op een vakantiepark liggen met alle denkbare faciliteiten. In een kindvriendelijk vakantiehuis heeft u nog meer plezier van de  schoolvakantie.

Spannende burcht

Kindvriendelijke vakantiehuizen bieden zoveel mogelijkheden dat u ook aan uzelf toekomt. Dat is belangrijk. U hebt ook vakantie. De watersporter, kan aan zee zijn hart ophalen, terwijl de wandelliefhebber het liefst de bergen intrekt. Bent u gek op fietsen? Dan liggen er altijd wel kindvriendelijke fietsroutes in de buurt van een kasteel of een spannende burcht. De kleintjes kunnen mee! Klimmen maar jongens. Vanuit uw kindvriendelijke vakantiehuis in Italië zit u overal dichtbij.

Ultiem vakantiegevoel in een kindvriendelijk vakantiehuis

Het ultieme vakantiegevoel komt voor veel mensen het best tot zijn recht in een vakantiepark voor jonge gezinnen. Welnu, wij kennen die omgeving als de beste en weten als geen ander wat u zoekt. U zit waarschijnlijk het liefst dicht bij bezienswaardigheden en bij voorkeur ligt uw kindvriendelijk vakantiehuis in Spanje in de buurt van een waterparadijs of zwemgelegenheid. Nu een ijsje of straks?

Badkleding mee

U bent meestal omringd door de natuur. Verscholen strandjes, spitse kliffen en fraaie rotspartijen. In de verte kleine pittoreske dorpjes met witte straatjes en leuke winkeltjes en terrasjes. Nog verder in het achterland geniet u van koele Gorges en van heldere bosbeekjes. Leuk om in te spartelen met kleine kinderen. Uw badkleding zit natuurlijk in de tas. In de verte loopt een ree. Uw vakantiehuisje ligt fraai in de natuur.

Chardonnay

Uw kindvriendelijk vakantiehuis in Kroatië maakt het u gemakkelijk. De kinderen zijn blij, maar u ook. Vanaf het terras van uw vakantiehuisje kijkt u graag naar de goudgele zonsondergang. U drinkt met uw partner nog een glas Chardonnay op het terras. De kinderen slapen allang.

Bekijk ons aanbod