Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

3.891 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een vakantiehuis met privé-zwembad huren zorgt voor oneindig veel plezier! Het landhuis heeft vaak uitzicht op de azuurblauwe zee, het betoverende binnenland of de bonkige bergen en is vanzelfsprekend comfortabel ingericht. Soms ligt uw huis met privé-zwembad in een vakantiepark.

Landhuis met privé-zwembad

U heeft altijd al een landhuis met zwembad willen hebben. U droomde over gezellige spartelmiddagen met de kinderen en romantische avondjes aan het zwembad, maar een privé-zwembad bij uw huis is natuurlijk nog veel leuker omdat het zwembad helemaal van u is!

Genieten luxe leefstijl

U houdt van een luxe leefstijl en geniet graag van gegrilde sardines op een zonovergoten terras ergens aan het strand. Bij terugkomst spoelt u het zout van uw lichaam af en trekt wat baantjes in het privé-zwembad van uw bungalow of vakantiehuis. Naar de kinderen hoeft u niet meer om te kijken, die vermaken zie opperbest.

Middeleeuwse stadjes

U bezoekt graag plaatsen waar Romeinen cultureel erfgoed hebben achtergelaten. U slentert door nauwe straatjes van piepkleine middeleeuwse stadjes, laat u informeren over de geschiedenis en bezoekt kleurrijke winkeltjes op zoek naar snuisterijen. De warmte komt op u af en gelukkig biedt uw vakantiehuis of chalet met privé-zwembad verkoeling.

Voeten in het privé-zwembad

Na alle bezienswaardigheden ontspant u graag aan het privé-zwembad en u leest een boek met uw voeten in het privé-zwembad van uw bungalow of landhuis. U heeft het hele rijk alleen en u hoeft het water met niemand te delen. Nou ja, bijna niemand. Uw kinderen zijn uitgelaten en spetteren u nat. Vooruit, dat mag.

Privé-zwembad bij vakantiehuis

Een vakantie wordt pas compleet wanneer u een vakantiehuis met privé-zwembad huurt. Ook voor de kids is een zwembad bij het huis een eldorado waar ze nog lang over na zullen praten. Een luxe bungalow met privé-zwembad is een droom die voor iedereen werkelijkheid kan worden! 

Bekijk ons aanbod