Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

520 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Voor wie net dat beetje extra wil, zijn de luxe vakantiehuizen van Topic Travel een echte aanrader. Deze vakantiehuizen liggen over het algemeen in een zeer rustige omgeving, waardoor u heerlijk kunt ontspannen. Daarbij beschikken bijna alle vakantiehuizen over een privézwembad, zodat u ongestoord kunt dobberen of baantjes trekken.

Luxe vakantiehuizen aan zee

Word wakker met het geruis van de zee op de achtergrond, kijk vanaf uw veranda op het golvende water en stap vanaf uw voor- of achterdeur direct het strand op, een luxe vakantiehuis aan zee is een echte aanrader. Veel van onze vakantiehuizen aan zee beschikken daarbij ook nog eens over een privézwembad zodat u zelf kunt kiezen waar u afkoeling gaat zoeken. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande villa of een lieflijk vakantiehuisje in Spanje en geniet van alle privacy en de prachtige omgeving rondom het huis. Wilt u een dagje niet naar het strand? Kies dan voor een uitstapje naar een lokale markt of ontdek de bijzondere dorpjes van de Spaanse kust.

Luxe vakantiehuizen in de natuur

Ook als u geen strandvakantieganger bent, zijn er luxe vakantiehuizen te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een groot vakantiehuis midden in de natuur? In bijvoorbeeld de Dordogne staan er prachtige vakantiehuizen met uitzicht op de gelijknamige rivier. Daarbij beschikken de meeste luxe vakantiehuizen over een airco, een privézwembad of een sauna. Dat is toch puur genieten? Vanuit uw luxe vakantiehuis in Frankrijk kunt u natuurlijk ook leuke dagtripjes ondernemen.  Als u actief bent ingesteld dan kunt u op de Dordogne heerlijk gaan kanoën of kajakken, maar ook een wandeling door de natuur is een goede optie. Naast luxe vakantiehuizen in Frankrijk staan er ook prachtige villa’s in Italië. Kies bijvoorbeeld voor het altijd prachtige Toscane en ontdek de vele olijfgaarden, de prachtige steden en geniet van het overheerlijke Italiaanse eten.  Waar u ook verblijft, in een luxe vakantiehuis kunt u onbezorgd genieten van uw welverdiende vakantie!

Bekijk ons aanbod