Topic Travel plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en voor advertentiedoeleinden. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie

Een selectie van onze last minute vakantiehuizen

Alle last minute vakantiehuizen
Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Zuid-Frankrijk, Mallemort
4 personen
2 slaapkamers
3 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Zuid-Frankrijk, Cannes
7 personen
1 slaapkamer
Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Zuid-Frankrijk, Le Cannet
2 personen
1 slaapkamer

  • Algemeen

Vindt u het helemaal niet erg om op het laatste moment te besluiten om een landhuis tegen aantrekkelijk tarief te huren? Verstandig, omdat u zo flink wat bespaart op uw vakantie. Boek op het laatste moment uw vakantiehuisje, gîte, finca of vakantievilla en uw krappe budget wordt opeens heel ruim!

Last minute vakantiewoning Frankrijk

Het land van Marianne is al jarenlang een topper voor vakantievierend Nederland. Frankrijk is altijd een belangrijke vakantiespeler geweest door haar goed bewaarde historisch erfgoed en de betoverende natuur. Een last-minute-gîte is een prima optie om tegen een alleszins aantrekkelijke prijs kennis te maken met de Fransen en Frankrijk!

Laatste minuut vakantiehuis Italië

Italië maakt zijn belofte als droom vakantieland helemaal waar. Ook in Italië liggen onze sprookjes vakantiehuizen in alle soorten en maten. Uw lastminute huis of casa is ingericht volgens Italiaanse stijlnormen en het comfort dingt mee voor de hoofdprijs. Kijk er niet gek van op wanneer u overmorgen al op de Ponte Vecchio in Florence staat!

[LEES VERDER]

Snel boeken vakantiewoningen

Spanje laat zich ook graag vanuit alle standen fotograferen en steden als Madrid, Barcelona en Sevilla laten u graag zien wat ze in huis hebben. Uw last minute finca of vakantiewoning in Spanje ligt altijd in de buurt van een wit zandstrand, bij een piepklein vissersdorp of in de buurt van historisch erfgoed. Met wat geluk eet u morgen Paëlla op het strand van Rosas aan de Costa Brava.

Morgen in vakantiehuisje

Ook andere landen in Europa presenteren zich uitbundig als vakantieland. Kroatië, Portugal of Tsjechië hebben een extra voordeel door het toch al lage prijsniveau, maar wanneer u beslag weet te leggen op een last minute huis, dan bent u spekkoper. Uw vakantiewoning op het laatste moment boeken is voordeliger en dat maakt dat uw vakantie wel héél aantrekkelijk!

Last minute vakantiehuis

Onze voordelige last-minute vakantiewoningen hebben net zoveel comfort als onze andere vakantiehuizen en liggen niet minder mooi. Een vakantiehuis op het laatste moment boeken is slim!