Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

3.187 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Vindt u het helemaal niet erg om op het laatste moment te besluiten om een landhuis tegen aantrekkelijk tarief te huren? Verstandig, omdat u zo flink wat bespaart op uw vakantie. Boek op het laatste moment uw vakantiehuisje, gîte, finca of vakantievilla en uw krappe budget wordt opeens heel ruim!

Last minute vakantiewoning Frankrijk

Het land van Marianne is al jarenlang een topper voor vakantie vierend Nederland. Frankrijk is altijd een belangrijke vakantiespeler geweest door haar goed bewaarde historisch erfgoed en de betoverende natuur. Een last minute gîte is een prima optie om tegen een alleszins aantrekkelijke prijs kennis te maken met de Fransen en Frankrijk!

Frankrijk ligt bezaaid met historisch erfgoed, flamboyante stranden en elegante steden. Een last minute vakantiehuis in Frankrijk is een prima optie voor levensgenieters om tegen een alleszins aantrekkelijke prijs kennis te maken met onze goedkope vakantiehuizen. Met wat geluk eet u morgen bouillabaisse vissoep op het strand van Saint Gilles-Croix-de-Vie aan de Vendée!

Laatste minuut vakantiehuis Italië

Italië maakt zijn belofte als droom vakantieland helemaal waar. Ook in Italië liggen onze sprookjes vakantiehuizen in alle soorten en maten. Uw last minute vakantiehuis in Italië is ingericht volgens Italiaanse stijlnormen en het comfort dingt mee voor de hoofdprijs. Kijk er niet gek van op wanneer u overmorgen al op de Ponte Vecchio in Florence staat!

Italië laat zich graag bewonderen en steden als Milaan, Florence, Lucca en Rome presenteren zich trots. Uw last minute vakantiewoning, fattoria, podere of borgo ligt altijd in de buurt van een historische stad of in de buurt van een breed zandstrand. Met wat geluk eet u morgen een portie gegrilde sardines op het strand van Montalto di Castro, Toscane.

Budget casa Spanje

Spanje maakt zijn belofte als aanbieder van sprookjesvakanties helemaal waar. Hier liggen onze droom vakantiehuizen in alle soorten en maten. Uw last minute vakantiehuis in Spanje is sfeervol ingericht en het comfort dingt mee voor de hoofdprijs. Kijk er niet gek van op wanneer u overmorgen al uw handdoekje hebt uitgelegd op een strand bij Moraira, Costa Blanca!

Snel boeken vakantiewoningen

Spanje laat zich ook graag vanuit alle standen fotograferen en steden als Madrid, Barcelona en Sevilla laten u graag zien wat ze in huis hebben. Uw last minute finca of vakantiewoning in Spanje ligt altijd in de buurt van een wit zandstrand, bij een piepklein vissersdorp of in de buurt van historisch erfgoed. Met wat geluk eet u morgen Paëlla op het strand van Rosas aan de Costa Brava.

Morgen in vakantiehuisje

Ook andere landen in Europa presenteren zich uitbundig als vakantieland. Kroatië, Portugal of Tsjechië hebben een extra voordeel door het toch al lage prijsniveau, maar wanneer u een last minute huis weet te bemachtigen, dan bent u spekkoper. Uw vakantiewoning op het laatste moment boeken is voordeliger en dat maakt dat uw vakantie wel héél aantrekkelijk!

Last minute vakantiehuis

Onze voordelige last minute vakantiewoningen hebben net zoveel comfort als onze andere vakantiehuizen en liggen niet minder mooi. Een vakantiehuis op het laatste moment boeken is slim!

Bekijk ons aanbod