Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

48 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

4000 km kustlijn

Kroatië kunt u eigenlijk niet in één vakantie ontdekken. Kroatië heeft meer dan 4000 km kustlijn en een zeer divers achterland met talloze kleine onontdekte dorpjes. Indien u gek bent van steden is de 900 jaar oude hoofdstad Zagreb langs de oevers van de rivier de Sava het absolute hoogtepunt. Voor de strandliefhebber heeft Kroatië duizenden kilometers strand.

Vakantieparken en stille stranden

Onze vakantieparken in Kroatië vormen de basis om stille stranden of afgelegen baaien te bezoeken. Vele terrasjes en kleine restaurantjes aan de kust liggen uitnodigend op u te wachten. En wanneer u zin heeft, is er altijd wel een golfbaan in de buurt waar u ongedwongen uw vaardigheden kunt bijspijkeren.

Een eiland met charme

Onze vakantieparken in Kroatië liggen vaak dichtbij zee. Voor de strand- en cultuurliefhebber is Kroatië nog de snoepwinkel waar u als kind altijd van droomde. Kroatië als vakantieland begint altijd in een van onze uitnodigende bungalowparken. Het grootste schiereiland van Kroatië is het charmante noordelijk gelegen Istrië, waar verscholen baaien met rots- en kiezelstranden vechten om de schoonheidsprijs. Bekijk ook onze vakantieparken in Dalmatië.

Vakantiepark in Kroatië

De vakantieparken in Kroatië zijn uitnodigend. De Kroatische gastvrijheid speelt daarbij een niet weg te denken rol. Uw residence in het villapark is compleet uitgerust en heeft meestal een zwembad of ligt zelfs direct aan zee. Wist u trouwens dat Kroatië de schoonste stranden van Europa heeft? Perfect voor een gezin met jonge kinderen!

Vakantie met voorpret

U mag wat verwachten van uw vakantiepark in Kroatië. Een residence huren in Kroatië geeft u en de kinderen het onbezorgde vakantiegevoel. Een vakantiegevoel waar u zich maanden van tevoren al op kunt verheugen. Zit die zwembroek van vorig jaar niet te krap?

Onze parken in Kroatië

Vakantieparken in Kroatië zijn altijd in harmonie met de zee en het kleurrijke achterland. De zon speelt met het licht. Het fraaie zonovergoten achterland ligt altijd dichtbij na een dagje zwemmen in de schone zee. Eerst maar een terrasje. Kroatië is anders.

Bekijk ons aanbod