Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

932 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Kroatië met privé-zwembad is een echte voltreffer. Het landhuis heeft vaak uitzicht op de zee of het dromerige binnenland en is vanzelfsprekend stijlvol en traditioneel ingericht. Soms ligt uw Kroatische huis met zwembad in een vakantiepark. Bekijk ook onze vakantiehuizen in Istrië, Kvarner en Dalmatië.

Kuca Kroatië met zwembad

U heeft altijd al gedroomd van een kuca met zwembad. Het dagelijkse zwemritueel zorgt voor ontspanning en na een warm dagje Kroatië is het leuk om met de kinderen te spelen in uw eigen zwembad. Na de maaltijd, praat u nog wat na over Kroatië in uw vakantievilla of landhuis met privé-zwembad.

Populair Istrië

Kroatië heeft veel dromerige eilanden. Istrië is het populairste schiereiland en de fraaie kustlijn maakt haar belofte helemaal waar. De Grotten van Beredine en een ondergrondse rivier in Pazin mag u niet overslaan! Bij terugkomst wacht uw vakantiehuis met zwembad! Kroatië kent hoge temperaturen in de zomer.

Vakantievilla Kroatië met privé-zwembad

De geschiedenis van Kroatië is meeslepend en de hoeveelheid historisch erfgoed is niet aan te slepen. Breng zeker een bezoek aan Dubrovnik. De plaats heeft veel oude huizen met fraai gebeeldhouwde Renaissance fonteinen. Dubrovnik mag u beslist niet laten liggen voordat u weer afreist naar uw kuca of vakantiehuis met privé-zwembad. Kroatië maakt haar belofte helemaal waar!

Warme kust

De baai van Kvarner ligt even ten oosten van Istrië en heeft een overvloed aan natuurschoon met veel cultureel erfgoed en staat natuurlijk op uw verlanglijstje. U bezoek een van die leuke dorpjes aan de warme kust! Vanuit uw vakantiehuis met zwembad in Kroatië zit u er zo.

Vakantiehuis Kroatië met zwembad

Een vakantie in Kroatië is nog veel leuker wanneer u een vakantiehuis met zwembad boekt. Ook de kinderen zijn gek op een zwembad in de tuin en vermaken zich de hele dag. Een luxe bungalow met privé-zwembad in Kroatië is puur verwennerij!

 

Bekijk ons aanbod