Een selectie van onze vakantiehuizen in Krk

Alle vakantiehuizen in Krk
Kroatië, Kvarner - eilanden, Krk
2 personen
4 personen
2 slaapkamers
Kroatië, Kvarner - eilanden, Krk
4 personen
2 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers

Vakantiehuizen in de omgeving van Krk

Kroatië, Kvarner - eilanden, Kornić
8 personen
4 slaapkamers
Kroatië, Kvarner - eilanden, Vrh,Krk
8 personen
4 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers
8 personen
4 slaapkamers
Kroatië, Kvarner - eilanden, Bajčići
8 personen
3 slaapkamers
Kroatië, Kvarner - eilanden, Strilčići
6 personen
3 slaapkamers

Vakantie in Krk - stad

  • Algemeen

Vakantiehuis Krk

Uw vakantiehuis op Krk heet u welkom aan de oogverblindende Adriatische kust. Uw sfeervolle huis in Kroatië ligt soms in een vakantiepark en kan beschikken over een zwembad en soms zelfs over een privé-zwembad. Uw appartement of vakantiehuis op Krk is gezellig Kroatisch ingericht en is het vertrekpunt voor een droomvakantie!

Landhuis Krk

Krk is een eiland in de Kvarnerbocht voor de kust van Kroatië en is door middel van een brug, de Krčki Most, ondersteund door het kleine rotseiland Sv. Marko, met het vasteland verbonden. Deze 1309 m lange tolbrug werd tussen 1977 en 1980 gebouwd. Uw landhuis op Krk ligt dus op een Kroatisch droomeiland!

Huizen Krk

Krk is grofweg in een noordelijk en een zuidelijk deel in te delen. In het noordelijk deel liggen plaatsen als Omisalj, Malinska en ook Vrbnik. Het zuidelijke deel lijkt meer op de buureilanden en het noordelijk kustdeel van de regio Zadar. Belangrijke plaatsen hier zijn Krk stad, Punat en Baska. Ze liggen niet ver van uw vakantiehuis of vakantievilla.

Krk stad

De belangrijkste stad, Krk stad, heeft fraaie middeleeuwse muren, een stoer kasteel en een Rooms Katholieke Maria Hemelvaart kathedraal uit de 13e eeuw. De ommuurde vestingstad met verschillende Romaanse en Gotische kerken is een échte publiekstrekker. Hier kijkt u werkelijk uw ogen uit. Uw fraaie bungalow op Krk ligt misschien wel in Krk stad!

Vakantiehuizen Krk

Baska ligt aan de kust en is een populaire badplaats en Punat met de grootste jachthaven van de Adriatische Zee mag u niet missen, net als Vrbnik gelegen op een 50 meter hoge klif. Probeer in dit dorp in ieder geval de Dalmatische ham (Prsut) en de kaas (sir). Een glaasje Kroatische witte wijn hoort er zeker bij. Vertrekpunt is uw stijlvolle appartement of vakantiehuis op Krk.

Vakantiehuis op Krk

Krk heeft een romantische uitstraling en garandeert de ontspannen en authentieke sfeer van een Kroatisch eiland. Een comfortabel vakantiehuis op Krk is de beste optie voor gelukzoekers!