Alle bestemmingen op Kvarner eilanden

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen op Kvarner eilanden

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Kvarner - eilanden

U voelt zich voor even een ontdekkingsreiziger. U gaat naar een vakantiehuis op een eiland in Kroatië. Spannend. De Kvarner baai met als grootste stad Rijeka ligt in het noorden van Kroatie. De fraaie kustlijn heeft prachtige strandjes met kleine intieme baaitjes. De belangrijkste eilande van Kvarner zijn Krk, Cres en Losinj. Dit is dé ideale plek voor een vakantiehuis op een eiland in Kroatië.

Romantisch

Al onze vakantiehuizen op een eiland in Kroatië liggen romantisch aan zee. Kvarner is een oogstrelende baai met wonderschone eilanden en een fraaie kustlijn die oogt als een fresco. Pak zomaar een bootje naar een dromerig eilandje of ga dolfijnen observeren. De ligging van onze vakantiewoningen op een eiland in Kroatië doet u denken aan een sprookjesboek.

Kristalhelder

Uw vakantiehuisje op een eiland in Kroatië ligt altijd fraai. Dalmatië is de regio in Kroatië tussen Zadar in het noorden en Dubrovnik in het zuiden. De hoofdstad van Dalmatië is Split. Met zijn ontelbare kleine haventjes en kristalhelder water is Dalmatië de plek bij uitstek voor watersporters. Onze vakantiehuizen op een eiland in Kroatië liggen op de meest idyllische plekjes. Een uitstapje naar het vasteland is een aanrader.

Faciliteiten

Uw vakantiehuisje ligt vaak aan zee, in een fraai vakantiepark, en altijd in de buurt van andere huizen of vakantievilla’s. U beschikt natuurlijk over alle faciliteiten. Uw vakantiehuis op een eiland in Kroatië moet goed zijn. Dat is belangrijk, omdat u immers ontspannen wilt genieten. Al onze vakantiehuizen zijn met zorg geselecteerd en garanderen een onvergetelijke vakantie.

Gastvrij

Een vakantiehuis op een eiland in Kroatië geeft u het bekende Kroatische vakantiegevoel. U wordt onmiddellijk door de gastvrije bevolking opgenomen. Gezellige terrasjes en restaurantjes heten u welkom. Maar ga ook eens naar een authentieke feestavond in dat leuke dorpje en geniet van een echte baklava. Uw vakantiehuisje wacht wel even.

Ontdekkingsreiziger

Onvervalste eilandenpracht

  • Parels van eilanden in de Adriatische Zee
  • Eeuwenoude stadjes en ongeschonden vissershaventjes
  • Idyllische kiezelstrandjes met kraakhelder water
  • Dolfijnen spotten voor de kust van het eiland Losinj
  • Zeilen, duiken, snorkelen, mountainbiken
  • Geniet van garnalen, lamsvlees en Vrbnicka Zlahtina-wijn

Vakantie op de eilanden van Kvarner: strand en historie in de Adriatische Zee

Vakantie op een eiland in de Adriatische Zee! Kroatië heeft een aantal prachtige eilanden in de baai van Kvarner, tussen Istrië en Dalmatië. U vindt er beeldschone stadjes vol historie, vissershaventjes en ongerepte natuur. De eilanden Krk, Cres, Losinj en Rab doen Venetiaans aan maar hebben zeker ieder een eigen karakter. Met boten en bruggen zijn de eilanden uitstekend bereikbaar! En op een eiland is de zee nooit ver weg: fantastische baaien met strandjes!

De eilanden in de Adriatische Zee garanderen u een bijzondere en onvergetelijke vakantie in Kroatië.

Reserveer daarom uw vakantiehuis op een eiland in de baai van Kvarner!

 

Vakantiehuizen en appartementen op de eilanden van Kvarner

Bij Topic Travel zoekt en boekt u eersteklas vakantiehuizen op de eilanden in de baai van Kvarner, in de Adriatische Zee. Sommige vakantiehuizen staan geheel vrij en u kunt kiezen voor prima appartementen in een kleinschalig complex. Of een vakantiewoning op een parkje met zwembad, leuk voor de kinderen!

Heerlijk voor een vakantie in de zomer! Of ontdek de romantische eilanden met uw partner in een vakantie in het goedkopere laagseizoen.

Krk

Krk is het meest gecultiveerde en grootste eiland in de Adriatische Zee. Krk wordt ook wel het gouden eiland genoemd vanwege het culturele erfgoed en de natuurlijke rijkdom. Het gelijknamige hoofdstadje met historisch centrum zou het decor van een Louis de Funès-film kunnen zijn. Op zwoele zomeravonden in de vakantie vibreren de restaurants en terrasjes van opwinding. Het plaatsje Punat heeft de grootste jachthaven van Kroatië en het aan de zuidkant gelegen Baska het mooiste strand van Kroatië. Het eiland Krk wordt met het vasteland verbonden door een 1.400 meter lange brug.

Cres en Losinj

Het smalle eiland Cres heeft een ruig noordelijk deel waar gieren nestelen en een mild zuidelijk deel waar olijf- en wijngaarden floreren. Bezoek in uw vakantie het oude stadje Cres, ooit een bisschopszetel. Ook beeldschoon is Osor, eigenlijk een groot openluchtmuseum, en hier ligt ook de brug naar het nabijgelegen eiland Losinj. Andere mooie plaatsjes zijn Martinscica en Valun. Het eiland Losinj doet opvallend subtropisch aan. Hier liggen mooie stadjes als Mali Losinj en Veli Losinj, terrassen met wijngaarden en een 30 km lang strand.

Rab

Het eiland Rab is een juweeltje op zich. Met name het oude, volledig omwalde stadje Rab is erg bijzonder. De unieke bouwwijze van de huizen, de rijk versierde deuren en ramen en de smalle steegjes zijn ronduit fascinerend. Hier is het in de vakantie geweldig in de kleine baaitjes en op de zandstranden.

Het vasteland van Kvarner

Reserveer ook een dagje voor het vasteland van Kvarner. Verbaas u over de rijke vegetatie; niet voor niets werd dit de Kvarner-rivièra genoemd! Bezoek de oude steden Opatija en Rijeka, vol Habsburgse grandeur. Of het Nationaal Park Plitvice-meren, met schitterende watervallen en meren.

Vakantie op de eilanden van Kvarner: strand en historie in de Adriatische Zee

Op de eilanden Krk, Cres, Losinj en Rab geniet u van beeldschone plaatsjes vol historie, vissershaventjes en ongerepte natuur. En de zee is er nooit ver weg: fantastische baaien met strandjes!

De eilanden in de Adriatische Zee garanderen u een bijzondere en onvergetelijke vakantie in Kroatië. Een vakantie op de eilanden van Kvarner: strand en historie in de Adriatische Zee!

Alle vakantiehuizen op Kvarner eilanden
Aanmelden