Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

702 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Uw vakantiehuis in Kroatië ligt dit jaar in Istrië aan zee, een zonovergoten schiereiland voor de kust van Kroatië. Uw appartement of vakantiehuis in Istrië aan zee ligt bij stranden waar u alleen maar van kunt dromen en soms ligt uw vakantievilla in een vakantiepark met veel faciliteiten.

Landhuis Istrië aan zee

Onze leuke vakantiehuizen in Istrië aan zee maken uw droom helemaal waar! Een aantal vakantievilla’s zijn zelfs voorzien van een privé-zwembad. Istrië is het grootste Kroatische schiereiland en kent nog een authentieke sfeer. Hier gaan liefhebbers van zee en zon zich volop vermaken. De fraaie kustlijn heeft prachtige strandjes met kleine intieme baaitjes.

Appartement Adriatische Zee

Uw vakantiehuis in Istrië aan zee ligt zeer aantrekkelijk en de kust ligt bezaaid met gezellige plaatsjes en veel bezienswaardigheden. Istrië heeft veel geologische bezienswaardigheden, waaronder de Grotten van Beredine en een ondergrondse rivier in Pazin. Deze pareltjes liggen niet ver van uw vakantiehuis aan zee.

Istrië natuurgebieden

Aan de Adriatische Zee tussen de Golf van Triëst en de Kvarner ligt uw leuke bungalow dromerig aan zee. Indien u even genoeg heeft van de kust, bezoek dan het beschermende natuurgebied Kamenjak in het Zuiden van Istrië, de donkergroene bossen bij Motovun, het Limski kanaal of het Paludreservaat vlak bij Rovinj.

Vakantievilla aan zee

Istrië staat ongetwijfeld bovenaan uw lijstje voor een veelzijdige vakantie. In de Mirna vallei kunt u zoeken naar zwarte truffels of de Istrische witte truffels en na afloop maakt u een leuk romantisch boottochtje naar een eiland vlak voor de kust. Ook de vallei is goed te bereiken vanuit uw leuke landhuis aan zee.

Istrië heeft alles

Uw kuca of vakantiehuis aan zee ligt in een gebied waar de zon altijd lijkt te schijnen en iedere bezienswaardigheid een voltreffer is. Uw gezellige vakantiehuis aan zee in Istrië doet de rest.

Bekijk ons aanbod