Alle bestemmingen op Istrië vasteland

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen op Istrië vasteland

Een greep uit ons aanbod van vakantiehuizen in Istrië - vasteland

Istrië heeft een overvloed aan natuurschoon met veel cultureel erfgoed. Misschien wel teveel voor één vakantie. Istrië is het grootste Kroatische schiereiland en heeft een authentieke sfeer. De fraaie kustlijn heeft prachtige strandjes met kleine intieme baaitjes. Het achterland bestaat uit groene bossen, wijnvelden en leuke pittoreske dorpjes. Dorpjes waar de koster zelf de geiten binnenhaalt.

Uw bijzondere vakantiehuis in Istrië

Met romantische steden als Pula, Rovinj of Pazin raakt u niet snel uitgekeken tijdens uw vakantie. In een uitzonderlijk mild klimaat geniet u van de azuurblauwe zee, de cultuur, de frivole steden en de olijfgroene bergen. Istrië heeft meerdere geologische bezienswaardigheden, waaronder de Grotten van Beredine en een ondergrondse rivier in Pazin. Vanuit uw vakantiehuis in Istrië is de Adriatische zee met zijn heerlijke stranden nooit ver weg.

Centraal gelegen vakantiehuisje huren

Onze vakantiewoningen in Istrië liggen centraal. Bezienswaardigheden zijn het Limski kanaal, de donkergroene bossen bij Motovun of het beschermende natuurgebied Kamenjak in het Zuiden van Istrië. Het Paludreservaat vlak bij Rovinj is interessant voor vogelaars. Bent u een vogelaar?

Gepassioneerde gastvrijheid

Uw vakantiehuis in Istrië ligt aantrekkelijk. De Kroatische gastvrijheid is gepassioneerd. U koestert de diepgroene bossen en het golfende korengele landschap. Vanuit uw huisje of appartement kunt u vaak de azuurblauwe zee zien liggen. Al onze vakantiehuizen in Istrië hebben een zwembad of liggen dicht bij de kust en het strand.

Vakantiewoningen in Istrië

U beschikt over alle comfort in uw vakantiehuis in Istrië. Het vakantiehuisje ligt meestal op een vakantiepark met leuke vakantiehuisjes of appartementen. Uw vakantiehuis in Istrië is fraai ingericht en heeft vaak een fenomenaal uitzicht. Het is immers vakantie. Uw vakantie.

Een vakantievilla voor de kust

U gaat er ongetwijfeld op uit in Istrië. Veel activiteiten bevinden zich binnen een redelijke afstand van uw luxe vakantiehuisje of appartement. Verras uw partner met een avontuurlijk boottochtje naar een romantisch eiland vlak voor de kust. De Kroatische schipper brengt u er graag naartoe.

Mirna

Of picknick intiem aan de langste rivier in Istrië, de Mirna. De rivier is slechts 32 kilometer lang en mondt uit in de Adriatische Zee. In de Mirna vallei kunt u overigens zoeken naar zwarte truffels of de Istrische witte truffels. U kunt het zoeken ook aan speciaal getrainde honden overlaten. Wel zo verstandig. Uw keuze voor Istrië is ook verstandig!

Autovakantie naar veelzijdig Istrië

Een schiereiland met twee gezichten

  • Bruisende kust met eeuwenoude, ommuurde steden
  • Verborgen baaien, kliffen en beeldschone stranden
  • Octopus, tonijn, mosselen en garnalen, vers uit de zee
  • In het binnenland heuvels met wijngaarden en olijfbomen
  • Smeltkroes van allerlei Mediterrane culturen
  • De Brijuni eilanden: de mooiste archipel in de Middelandse Zee

Vakantie in Istrië: stranden en historie in overvloed in Kroatië

Op zoek naar een vakantiehuis in Istrië? Istrië is een schiereiland met twee gezichten. Aan de ene kant een prachtige kust met stranden, een helder blauwe Adriatische Zee en eeuwenoude steden. En aan de andere kant een nog onontgonnen binnenland.

Combineer de stranden en de historische bezienswaardigheden in een vakantie in Istrië. In Istrië beleeft u pas een gevarieerde vakantie. Reserveer daarom uw vakantiehuis in Istrië!

Vakantiehuizen, vakantiewoningen en appartementen in Istrië

Bij Topic Travel vindt u eersteklas vakantiehuizen in Istrië. Sommige vakantiehuizen staan helemaal vrij en beschikken over een eigen zwembad, maar u kunt ook appartementen in kleinschalige complexen en vakantiewoningen in parkjes reserveren. Meestal liggen de vakantiehuizen aan of bij zee. Ideaal voor een vakantie op het strand met de kinderen! In het binnenland liggen de vakantiehuizen heerlijk rustig.

Het strand in Istrië

Istrië is eigenlijk een schiereiland. De zee en het strand zijn in een vakantie in Istrië dus nooit ver weg! Kleine baaitjes met zandstranden, rotsstrandjes en mooie stranden van kiezels. U heeft het voor het uitkiezen vanuit uw vakantiehuis! Op veel plaatsen kunt u duiken want het water is overal kristal helder! Of huur een zeilboot of een surfplank voor een sportief dagje aan het strand. Heel bijzonder zijn de Brijuni eilanden, een beeldschoon nationaal park met exotische dieren en ruïnes uit de oudheid. Pak in uw vakantie de boot naar de Brijuni eilanden!

Historische steden in Istrië

Een vakantiehuis in Istrië is de perfecte basis om de historische steden van Istrië te verkennen. Rovinj en Porec zijn een genot om doorheen te dwalen. Smalle steegjes, gekleurde bloempotten en de geur van traditionele gerechten uit de restaurantjes. Wapperend wasgoed, hoog tussen de oeroude huisjes. Bezoek ook Umag, en Pula met het Romeinse amfitheater en Porec met de indrukwekkende Euphrasiusbasiliek. 's Avonds is het hier heel gezellig! Talloze terrasjes en wijnbarretjes, ontdek in uw vakantie de Mediterrane passie en levenslust!

Het binnenland van Istrië

Ook het "Groene Istrië", het ongerepte binnenland van Istrië, is een tochtje waard vanuit uw vakantiehuis. Het landschap bestaat uit wijngaarden, olijfbomen, cipressen en uitgestrekte velden met overal mooie uitzichtpunten. Hier vindt u het agritoerisme in haar meest pure vorm: kleine, dromerige boerendorpjes, ver van de bewoonde wereld. De tijd lijkt er stil te staan en er komen maar weinig toeristen. Ideaal om er in de vakantie met de fiets of te voet op uit te trekken!

Een vakantiehuis in Istrië: stranden en historie in overvloed in Kroatië

In Istrië combineert u moeiteloos stranden en historische bezienswaardigheden in een vakantie. Istrië betekent altijd een gevarieerde vakantie. Reserveer daarom uw vakantiehuis in Istrië!

Vakantie in Istrië: stranden en historie in overvloed in Kroatië!

Alle vakantiehuizen op Istrië vasteland
Aanmelden