Een selectie van onze vakantiehuizen in Split

Alle vakantiehuizen in Split
Kroatië, Dalmatië, Split
4 personen
1 slaapkamer

Vakantiehuizen in de omgeving van Split

Kroatië, Dalmatië, Kaštel Kambelovac
8 personen
4 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Podstrana
6 personen
3 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Podstrana
6 personen
3 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Kaštel Stari
8 personen
4 slaapkamers
12 personen
4 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Kaštel Stari
4 personen
1 slaapkamer
Kroatië, Dalmatië, Kaštel Stari
4 personen
1 slaapkamer
Kroatië, Dalmatië, Kaštel Štafilić
11 personen
5 slaapkamers

Vakantie in Split

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Split ligt op u te wachten in Kroatië aan de Adriatische kust. Uw droomhuis ligt soms in een vakantiepark en kan bovendien beschikken over een zwembad en soms zelfs over een privé-zwembad. Uw appartement of vakantiehuis in Split is sfeervol en comfortabel ingericht en is het vertrekpunt voor een top vakantie!

Vakantiehuis Split

Uw vakantiehuisje in Split ligt in een zonovergoten regio. Het klimaat is heerlijk en de temperatuur van het zeewater benadert in de zomer de temperatuur van de lucht. De nazomers kennen temperaturen van 25 graden in september en 20 graden in oktober. Uw landhuis bij Split beschikt gelukkig over een heerlijk terras

Huizen Split

De stad is de belangrijkste stad in zuidelijk Kroatië en wordt in de volksmond de hoofdstad van Dalmatië genoemd. Het paleis van Diocletianus ligt in het centrum van de stad. In het jaar 300 besloot de Romeinse keizer Diocletianus de bouw van dit paleis te realiseren. Uw vakantiehuis of vakantievilla in Split is geen paleis, maar komt zeker in de buurt.

Split erfgoed

Het meest beeldbepalend is wellicht de Kathedraal van Sint-Domnius en de middeleeuwse klokkentoren, herbouwd in 1908, torent fier boven de stadsmuur uit. Hiervandaan hebt u misschien wel zicht op uw fraaie bungalow in Split. Ziet u ook uw zwembad liggen?

Vakantiehuizen Split

Vanuit de Rivièra van Split zit u snel op de eilanden Brac, Hvar, Vis, Solta, Korcula en andere Midden-Dalmatische eilanden. De Rivièra van Trogir in het noordwesten en de Rivièra van Omis in het zuiden, staan, samen met de eilanden, garant voor de meeste kilometers strand. Vanuit uw stijlvolle appartement of vakantiehuis in Split is het strand nooit ver weg.

Huis in Split

Split presenteert zich graag als een prachtige historische stad waar u vele dagen kunt doorbrengen. De omgeving is niet minder aantrekkelijk. Mooi meegenomen dat de prijzen hier gemiddeld laag liggen. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabel vakantiehuis in Split wilt huren!