Een selectie van onze vakantiehuizen in Dubrovnik

Alle vakantiehuizen in Dubrovnik
7 personen
3 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Dubrovnik
4 personen
1 slaapkamer
4 personen
1 slaapkamer
Kroatië, Kvarner - eilanden, Dubrovnik
3 personen
1 slaapkamer
5 personen
2 slaapkamers
Kroatië, Kvarner - eilanden, Dubrovnik
8 personen
4 slaapkamers
Kroatië, Kvarner - eilanden, Dubrovnik
9 personen
5 slaapkamers
2 personen
1 slaapkamer
8 personen
3 slaapkamers
5 personen
3 slaapkamers

Vakantie in Dubrovnik

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Dubrovnik ligt op u te wachten in Kroatië aan de Adriatische kust. Uw sfeervolle huis ligt soms in een vakantiepark en kan beschikken over een zwembad en soms zelfs over een privé-zwembad. Uw appartement of vakantiehuis in Dubrovnik is sfeervol en comfortabel ingericht en is het vertrekpunt voor een droomvakantie!

Vakantiehuis Dubrovnik

De zon lijkt hier altijd te schijnen en uw vakantiehuisje in Dubrovnik en de betoverende kust baden in het zonlicht. Het mediterrane klimaat is zeer aangenaam en de zeewater temperatuur bedraagt maar liefst 23 graden in de zomer. De nazomers kennen temperaturen van 25 graden in september en 20 graden in oktober. Uw landhuis bij Dubrovnik beschikt meestal over airco.

Huizen Dubrovnik

De glimmende marmeren straten van Dubrovnik staan barstenvol oude huizen met fraai gebeeldhouwde Renaissance fonteinen en gevels. De stadsmuren van Dubrovnik zijn bijna volledig intact gebleven en zijn de meest indrukwekkende van de Adriatische kust. Ze liggen niet ver van uw vakantiehuis of vakantievilla.

Dubrovnik erfgoed

Het grote aanbod gezellige restaurantjes, bars en clubs in en rond de oude binnenstad van Dubrovnik garanderen vele leuke avonden, maar eerst gaat u de stad zien en genieten van het enorme aanbod historisch erfgoed. Hier kijkt u werkelijk uw ogen uit! Uw fraaie bungalow in Dubrovnik wacht wel even.

Vakantiehuizen Dubrovnik

Dubrovnik is een echte Adriatische badplaats met een netwerk aan stranden dat zich uitstrekt vanaf het historische centrum. De kust met de kristalheldere zee is bezaaid met idyllische eilanden die zich uitstekend lenen voor een bezoek. Vanuit uw stijlvolle appartement of vakantiehuis in Dubrovnik zit u er zo.

Huis in Dubrovnik

Dubrovnik heeft een geheel eigen karakter en wanneer u een culturele vakantie wilt combineren met veel strand en natuurschoon dan is deze stad een échte voltreffer. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabel vakantiehuis in Dubrovnik wilt huren!