Een selectie van onze vakantiehuizen in Zadar

Alle vakantiehuizen in Zadar
6 personen
3 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Zadar
6 personen
3 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Zadar
10 personen
5 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers
Kroatië, Dalmatië, Zadar
6 personen
2 slaapkamers
4 personen
2 slaapkamers
5 personen
3 slaapkamers

Vakantiehuis Zadar

  • Algemeen

Uw vakantiehuis in Zadar ligt aan de Adriatische Zee in een van de mooiste delen van Kroatië. Uw huis kan in een vakantiepark liggen, beschikt over alle comfort en heeft soms zelfs een zwembad. Uw landhuis in Zadar is sfeervol ingericht en heeft vaak een fraai uitzicht op de kust.

Vakantiehuisje Zadar

Uw vakantiehuis of bungalow in Zadar ligt op historische grond. Zadar heeft een lange en bewogen geschiedenis en de bevolking heeft lange tijd geleden onder het juk van Romeinen, Byzantijnen, Hongaren, Venetianen en Italianen. Lange tijd is de stad bekend geweest onder haar Italiaanse naam Zara. In uw vakantiehuisje bij Zadar herkent u nog wat van die Italiaanse invloeden.

Venetiaanse stadspoort

Uw huis in Zadar ligt dichtbij historisch erfgoed. In de stadsmuur is een Venetiaanse stadspoort uit 1543 te zien waarin de Leeuw van Sint Marcus afgebeeld staat en even buiten de stad is een trotse 15e-eeuwse citadel te vinden. Niet ver van uw vakantiehuis of vakantievilla zijn zelfs een archeologisch- en een maritiem museum te vinden.

Zadar en kathedraal

De boulevard Riva Nova eindigt bij twee beroemde kunstwerken van Nikola Bašić: de Zonnegroet, een grote lichtgevende cirkel en het Zeeorgel dat geluid maakt op het ritme van de branding. In het centrum is behalve een Romeins forum ook de Sint-Anastasiakathedraal te vinden. Uw fraaie vakantiehuis of bungalow in Zadar is geen kathedraal, maar is zeker ruim opgezet.

Vakantiehuizen Zadar

In en rondom de stad bevinden zich fraaie stranden met kristalhelder water. De Zadar-archipel bestaande uit meer dan 300 eilanden is het walhalla voor liefhebbers van watersport en een fraaie natuur. Vanuit uw stijlvolle appartement of bungalow in Zadar is een leuk strandje dan ook snel gevonden.

Huis in Zadar

Zadar heeft alles in huis voor een veelzijdige vakantie in Kroatië. Het leuke centrum met veel uitgaansmogelijkheden, het vele historisch erfgoed en de stranden doen uw vakantiehart sneller kloppen. Wedden dat u volgend jaar weer een comfortabel vakantiehuis in Zadar wilt!